poze balul operei 2013

Balul Operei 2013

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 23 Februarie 2013 - Duminică 24 Februarie 2013

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 300/500

Marele Bal al Operei, eveniment unic de impact național, este o amplă manifestare cultural-artistică dedicată valorii, ce a devenit o tradiţie la Cluj Napoca din 1992 ajungând anul acesta la cea de-a XVIII-a ediție.

În deschiderea evenimentului, amfitrionii, presa și televiziunile vor întâmpina invitații pe covorul roșu așternut pe treptele Operei, sub cupola virtuală a unui mirirfic spectacol de sunet și lasere.

În prima seară, Ediția 2013 a Balului Operei aduce o reverență muzicală imensului tezaur liric italian, printr-un spectacol în premieră CIAO ITALIA, oferit de Opera Naţională Română, în regia lui Marius Vlad Budoiu, sub bagheta dirijorului italian David Crescenzi și viziunea scenografică a lui Valentin Codoiu. În decorul aranjamentelor florale excepționale imaginate de designerul floral Florina Bogdan, spectacolul prezentat de Ramona Bădescu și Rareș Bogdan, continuă cu tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic și a Premiului Mecena.

După o pauză de șampanie, cea de-a doua parte a Balului aduce pe scenă un moment specific dedicat artei costumului și oferă un spectacol de modă de excepţie, cu designeri cunoscuți și titrați, români și italieni, precum și momentele decernării trofeelor Moda Cum Laude și Top Model.

Marele Bufet al Balului Operei, momentele de vals acompaniate de orchestra Operei, precum și performanțele artiștilor invitaţi, vor face din această ediţie o seară de neuitat.

Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, dedicată personalităților premiate în cadrul edițiilor anterioare cu Trofeul Lya Hubic, Premiul Mecena, Moda cum Laude, Seniorii Cetății și Emblemă de Cluj, precum și alți invitați, debutează cu momentul emoţionant al decernării Titlului și Medaliei Senior al Cetății și a Medaliei Emblemă de Cluj, ediția 2013. Seara continuă cu un concert de gală, urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

Balul Operei, un spectacol de înaltă ţinută, desfăşurat într-un cadru dedicat exprimării şi interrelaţionării, propice recompensării talentului, a frumuseţii şi a generozităţii, este un eveniment cu invitaţi de renume, aducându-şi contribuţia la procesul de integrare şi aliniere la marile evenimente de gen din Europa.

Qual Media Group este unul dintre co-organizatorii și promotorii acestui eveniment de anvergură, poziționându-l ca un reper în lumea mondenă a societății clujene.

Mai multe detalii: http://baluloperei.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 983

Eveniment postat de organizator

radu rachiteanu

Adaugat in urma cu 2734 zile, 15 Feb. 2013

Adaugat de RaduR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
vacanta in japonia noiembrie 2020 sarbatoarea toamnei

Vacanta in Japonia noiembrie 2020 –Sarbatoarea toamnei

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Nov 2020 - 16 Nov 2020
  • Ai ceva de zis?

    .