poze akral necrosis marchosias live in hard club

Akral Necrosis & Marchosias live in Hard Club

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 17 Mai 2018 20:00
Hard Club, str. Republicii nr. 110

Categorii: Muzica si Concerte

Akral Necrosis revin la Cluj pe 17 mai, joi, in Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orase din tara, denumit Festering Spring Tour.

Cu aceasta ocazie, Marchosias se alatura evenimentului si va completa line-up-ul serii. Biletele vor fi disponibile in seara concertului la intrarea in club.

Trupa Akral Necrosis pregateste un setlist de 80 de minute in care vor fi incluse piese in premiera de pe viitorul album, anuntat sa intre in inregistrari anul acesta.

Dupa un an sabatic in privinta activitatii live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregateste din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat "Underlight", prin Loud Rage Music, material primit cu satisfactie de fani si bine receptat de presa internationala datorita unui black metal taios si lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzatoare pentru gen.

Marchosias revin pe scena tot dupa o pauza, timp in care black-erii si-au reconfigurat line-up-ul. In 2018, Marchosias inseamna Mørke - voce (2011 - prezent), Csaki Romeo - bass (2010 - prezent),
Stefan (Blind) Gheltu - chitara (2015 - prezent), Adrian Petrisor – chitara (2016 – prezent), Luca Breaz - tobe (2018 – prezent). Trupa s-a infiintat in 2011 cu scopul de a livra un black metal experimental. La scurt timp dupa formare, Marchosias a lansat EP-ul "Above the Throne of God".

Reamintim ca in 2015, cele doua trupe au lansat un split prin intermediul casei de discuri LoudRageMusic, intitulat "(inter)SECTION".

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 502
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 1007 zile, 18 Apr. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .