poze concert ana moura la opera nationala romana cluj napoca

Concert Ana Moura la Opera Naţională Română, Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 7 Octombrie 2013 20:00
Piaţa Ştefan cel Mare Nr. 2-4

Categorii: Muzica si Concerte

Una dintre cele mai mari cântărețe de muzică FADO ajunge în România în toamna acestui an

Ana Moura, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de fado ale Portugaliei va susţine un turneu în România între 3 şi 7 octombrie 2013. Artista va concerta la Bucureşti (Sala Palatului), pe 3 octombrie, Timişoara (Teatrul Naţional), pe 5 octombrie, şi Cluj-Napoca (Opera Naţională Română), pe 7 octombrie.

Ana Moura şi-a descoperit de mică dragostea pentru fado, cântând prima sa piesă a acestui gen la 6 ani. Chiar dacă pe timpul adolescenţei a abordat şi alte genuri muzicale, din când în când în setlist-ul trupei formate pe parcursul liceului se regăseau piese fado. După întâlnire cu António Parreira, drumul muzical al Anei a fost mai mult decât clar.

În 2003 îşi lansează albumul de debut, “Guarda-me a vida na mão“, urmat doi ani mai târziu de “Aconteceu“. Reacţia criticilor şi publicului a fost unanim pozitivă, Ana Moura devenind una dintre cele mai căutate artiste de fado. În 2007, a avut ocazia să cânte piesa “No Expectation” alături de The Rolling Stones pe scena de pe stadionul Alvalade XXI din Lisbone. Câţiva ani mai târziu cântând “Walk in Sand” şi “Vou Dar de Beber à Dor” cu Prince la festivalul Super Bock Super Rock.

Muzica fado stârneşte un val de emoţii puternice şi te farmecă pe loc. Cunoscătorii, iubitorii de muzică Fado, dar şi cei care nu ştiu prea multe despre această muzică minunată sunt aşteptaţi să descopere vocea sublimă a Anei Moura – o voce incredibil de armonioasă şi unică. Spectatorii se vor îndrăgosti atât de vocea artistei, cât şi de acest gen de muzică, iar concertul va fi unul de neuitat.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Carturesti).

Mai multe detalii: http://www.amprenta-advertising.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1713

Eveniment postat de organizator

ioana elena

Adaugat in urma cu 3935 zile, 11 Iul. 2013

Adaugat de Ioana_Elena

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .