poze concert horia brenciu hb orchestra

Concert Horia Brenciu & HB Orchestra

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 23 Februarie 2017
Euphoria Music Hall

Categorii: Muzica si Concerte

Fă ce-ţi spune inima şi vino să-l asculţi LIVE pe inegalabilul Horia Brenciu pentru prima dată în acest an la Cluj-Napoca, pe 23 februarie, de la ora 22.00, la Euphoria Music Hall.

Showman-ul urcă pe scenă alături de HB Orchestra, iar împreună vor oferi publicului un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii.
Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima”, "Hello", "Inima nu vrea" şi "A naibii dragoste".

Show-ul marchează şi 15 ani de Euphoria Music Hall şi este primul eveniment găzduit de club care vă aşteaptă în acelaşi spaţiu, dar mai încăpător, mai primitor, cu un bar în plus şi multe-multe surprize. Un "face-lift" pe măsura show-urilor ce vor urma.

Primele 300 de bilete puse în vânzare la Fabrica de Bere Ursus şi Euphoria Biergarten Cluj vor avea un preţ special, de 40 de lei.
Odată cu epuizarea acestora, preţul biletelor va fi de 50 de lei.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/408452789487255

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 735
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1452 zile, 25 Ian. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .