poze concert marian pop si petre burca la piano cazola cluj napoca

Concert Marian Pop si Petre Burca la PIano Cazola, Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 15 Februarie 2012 19:00
str. Virigl Fulicea nr 3 (vis-a-vis de Casa Matei)

Categorii: Muzica si Concerte

Marian Pop si Petre burca concert-duel la Cluj

Cafeneaua Piano Cazola va gazdui, miercuri 15 februarie, ora 19, o confruntare muzicala directa intre Marian Pop si Petre Burca. Confruntarea este organizata de Societatea Culturala Filarmonia si este arbitrata la pian de Cristina Muresan in regia directorului de eveniment Sabin Mircea Rus.
Marian Pop şi Petre Burcă sunt doi clujeni ce părăseau Academia de Muzică „Gheorghe Dima” în anul 1995, pornind fiecare pe drumul propriei afirmări muzicale. În timp ce Petrică îşi construia o carieră pe scenele patriei, prin roluri, recitaluri şi concerte de arii şi lieduri la Opera Naţională Română din Cluj, Filarmonica „Transilvania”, Opera Naţională Bucureşti, Filarmonica „Moldova” din Iaşi, Filarmonica Botoşani, Opera din Timişoara, Teatrul de Operă şi Operetă „Elena Teodorini” din Craiova, Filarmonica „Oltenia” din Craiova şi altele, Marian era atras de scenele lumii. Théâtre du Capitole din Toulouse, Teatro Municipal de Santiago de Chile, New Israeli Opera din Tel Aviv, Opera Bastille din Paris, Staatsoper Stuttgart dar şi operele din Detroit, Carolina şi Portland, SUA, sunt doar câteva din teatrele care l-au invitat şi îndrăgit.
Momentul prezentului îi găseşte, pe unul solist al operei clujene, pe celălalt artist independent.
Cu toate acestea, prietenia care-i leagă i-a ţinut mereu aproape, reunindu-i din când în când, într-un proiect comun. “Petre Burcă versus Marian Pop” ce va avea loc miercuri 15 februarie 2011, la ora 19,00 la Piano Cazola, se anunţă a fi un astfel de proiect.
Cât de departe va merge confruntarea, cât de motivat este challenger-ul, cât de tare se vor încinge spiritele, nu ştim, rămâne de văzut. Aşteptările sunt mari de la Cristina Mureşan, aflată pentru prima oară în postură de arbitru, care va trebui să ţină competiţia armonică, în limite de fairplay. Ştim însă cu certitudine un singur lucru: spectatorii prezenţi vor primi o porţie zdravănă de umor. Cei care i-au mai văzut ştiu foarte bine la ce ne referim.

Biletele se pot cumpăra de la cafeneaua Piano Cazola de luni până vineri între orele 9-21 sau sămbăta între 9-23. Preţul unui bilet este de 25 RON.

Mai multe detalii: http://pianocazola.wordpress.com/2012/02/11/15-februarie-concert-marian-pop-vs-petre-burca/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 658

Eveniment postat de organizator

raluca

Adaugat in urma cu 2933 zile, 11 Feb. 2012

Adaugat de butterflyralu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
agile mammoths games la casa de agile

Agile Mammoths Games - La Casa de Agile

Cluj, Cluj-Napoca. 12 Mar 2020 - 12 Mar 2020
taraf de caliu

Taraf de Caliu

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 22 Februarie 2020
concert holograf classic rock

Concert Holograf - Classic Rock

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 1 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .