poze concert straight from the bottle la hard club cluj

Concert Straight from the Bottle la Hard Club Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Decembrie 2017 20:00
Hard Club Cluj, Str. Republicii nr. 110

Categorii: Muzica si Concerte

In urma succesului concertului lor din vara, Hard Club aduce din nou in fata voastra trupa Straight from the Bottle pentru un concert incendiar, fara ocolisuri, fara compromisuri. Concertul va avea loc sambata, 16 decembrie 2017.

Straight From The Bottle este o trupa ce ofera o interpretare foarte intensa, directa, simpla, personala si verde-n fata a muzicii lor.Trupa este de fapt un "Supergrup" format din muzicieni cu experienta in multe alte proiecte de succes:Bogdan Mezofi – Voce(Grimus);Andrei Gheo – Bass(Fluturi pe Asfalt, Pinholes);Gabor Bajusz – Tobe(Funkorporation);Bogdan Cristea – Chitara.

Trupa a fost infiintata in 2004 de Bogdan Cristea (chitara) in Bistrita, impreuna cu tobosarul Flaviu Satmar (ulterior Vespera, Fluturi pe Asfalt, Dusty Old Records), vocalistul Bogdan Mezofi (ulterior Grimus)si basistul Cristi Andreies. Este prima trupa de Texas-Blues din Romania, genul fiind caracterizat printr-un blues energic, ritmat, dansabil, pe alocuri cu accente de funk si rock.Dupa o perioada de pauza, timp in care Bogdan Mezofi a format trupa Grimus la Cluj, Straight from the Bottle s-a reunit la Cluj intr-o formula apropiata de cea actuala (cu Flaviu Satmar la tobe si Andrei Gheo la bass) si concerteaza intens in toata tara incepand din 2012, chiar avand onoarea de a inchide in 2013 printr-un jam session cu renumitul bluesman Vali Racila festivalul "Napoca Blues Jazz and Wine International Festival".Dupa plecarea lui Flaviu Satmar din tara, formula actuala ii regaseste pe Bogdan Mezofi - voce, Andrei Gheo- bass, Gabor Bajusz - tobe si Bogdan Cristea - chitara mai plini de energie si mai pusi pe fapte decat oricand.Straight from the Bottle au cantat in multe cluburi din tara pentru audiente de 70-300 spectatori(Baia Mare, Bucuresti, White Horse Costinesti, Craiova, Rm. Valcea,Galati, Bistrita, Zalau, Gherla, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Campina, Iasi,Bacau, Alba Iulia, etc) bucurandu-se peste tot de aprecierea publicului.In 8 noiembrie 2014 au sustinut un recital foarte apreciat la Cluj Blues fest 2014:FOTO/VIDEOCluj Blues Fest. Cum a fost primul festival de blues dinCluj - clujulcultural.roArticol din presa timisoreana:Doua concerte de succes cu blues de Cluj, rasplatite cu aplauze din partea timisorenilorIn martie 2017 grupul a concertat in Franta la SnowFest in statiunea Deux Alpes.

Ei vor fi sustinuti in deschidere de prietenii si invitatii lor speciali, trupa "Private Practice".

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 448
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 911 zile, 28 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .