poze concert vi a de vie fenomental xx ani

Concert Vița de Vie - Fenomental XX ani

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2019

Categorii: Muzica si Concerte

Vița de Vie sărbătorește 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei, "Fenomental", printr-un concert ce va avea loc la Form Space pe 16 noiembrie 2019. În deschidere va cânta The Sonic Taste.

Trupa va sărbători 20 de ani de "Fenomental" cu o ediţie şi producţie specială a acestuia: prin remasterizarea acestui material şi prima apariţie pe vinil a unui album Vița de Vie. Acest album este piatra de temelie a discografiei Vița de Vie. Este cel mai bine vândut material (aproape un milion de exemplare vândute), cel mai premiat și cel care a propulsat trupa în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin manieră stilistică abordată.

Albumul a fost integral produs în Essen - Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fără niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piață pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul "Vinolamine".

Vița de Vie este o formație ce a luat naștere în 1996. S-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, punându-și amprenta asupra rock-ului alternativ autohton prin piese care au revoluționat peisajul muzical românesc, precum "Basu’ și cu toba mare", "Varză" sau "Praf de stele". Este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape).

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka "Baby Jesus" (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”. Primul single al trupei, "In Your Eyes", a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei). Au urmat piesele "No Surprize" și "Different", cea din urmă fiind o colaborare cu celebrul producător / beatmaker Dribbler.

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 217
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 103 zile, 07 Oct. 2019

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3539

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
leprous pitfalls tour at form space

Leprous / Pitfalls Tour at /FORM SPACE

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 18 Februarie 2020
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
autocunoa tere i solu ii pictand arbori

Autocunoaștere și soluții pictând arbori

Cluj, Cluj-Napoca. 18 Ian 2020 - 18 Ian 2020
cluj wedding style targ de nunti

Cluj Wedding Style - targ de nunti

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Ian 2020 - 19 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .