poze gala na ionala a societa ii civile tinere din romania

Gala Națională a Societății Civile Tinere din România

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 14 Noiembrie 2015 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Gala Națională a Societății Civile Tinere din România – gala care premiază cei mai cei dintre tinerii implicați în viața societății și a comunității din care fac parte. În contextul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului a fost natural ca anul acesta, cea de a doua ediție să se defășoare la Cluj-Napoca. Pe 14 noiembrie te așteptăm la gala care inspiră o nouă generație!Cei care fac voluntariat, lucrează în arte, IT, inovează, practică sport de performanță și nu numai, se implică în educație fie aceasta formală sau nonformală, fac proiecte de mediu, vor să devină sau sunt deja antreprenori, ori creează o lume mai bună prin acțiuni umanitare sunt cei pe care societatea românească trebuie să îi scoată în față. Și față de care avem o datorie morală de a ne arăta aprecierea și recunoștința.

Un premiu la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România înseamnă un „DA” din partea tuturor. Da, ceea ce faci contează, da, vrem mai mulți tineri la fel și da, continuă pe drumul ales!

www.galasocietatiiciviletinere.ro

Tinerii schimbă lumea pas cu pas. Mulți fac asta zi de zi. Ei merită un premiu. Sau mai multe. Mai ales dacă prin munca lor construiesc o societate mai bună pentru ceilalți.

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, împreună cu The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, în parteneriat cu Federația SHARE Cluj-Napoca. Cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna.

Intrarea este liberă!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 363
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1670 zile, 08 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .