poze klausenburg metal gathering

Klausenburg Metal Gathering

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 17 Noiembrie 2017
Form Space, Cluj-Napoca

Categorii: Muzica si Concerte

Klausenburg Metal Gathering este un proiect Nomad Events, in colaborare cu partenerii lor, materializat sub forma unui eveniment de lunga durata, care are ca scop aducerea pe scena metalului din Cluj Napoca atat formatii cu nume mari din Europa, cat si formatii care sunt inca la inceputuri, dar cu un sound deosebit.

Prima editie a evenimentului va avea loc pe data de 17 noiembrie, in /Form Space, un loc pe care cu siguranta majoritatea dintre voi il cunoasteti de la marile evenimente ale Clujului.
Line-up-ul se deschide cu Primordial, headlinerii festivalului, o trupa de pagan metal (autointitulat primordial metal), din Dublin, Irlanda. Fondata in 1987 ca trupa de coveruri, Primordial a avut mai multi vocali. In momentul in care A.A. Nemtheanga s-a alaturat grupului, acestia au inregistrat primul demo, in 1993, Dark Romanticism. Acesta a fost vandut in peste o mie de copii, iar Primordial s-a trezit in fruntea celui de-al doilea val al miscarii black metal.
Cu un mix letal de doom si death, impreuna cu niste elemente de muzica folk irlandeza traditionala, trupa a lansat albumul de debut, Imrama, via Cacophonuous Records, in 1995. Urmatoarele albume, A Journey's End (1998), Spirit the Earth Aflame (2001), Storm Before Calm (2002) si The Gathering Wilderness (2005), au adus influentele celtice mult mai pregnant in muzica acestora. Lansat in 2007, The Nameless Dead a fost inregistrat doar cu echipament analogic, iar rezultatul a fost cel mai brut si mai spontan sunet pana atunci. Au urmat Redemption at the Puritan’s Hand, in 2011, mult laudatul Where Greater Men Have Fallen, in 2014, si albumul live Gods to the Godless in 2016.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1110
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 1924 zile, 18 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert al bano omina power

Concert Al Bano&omina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 11 Decembrie 2022
concert al bano si romina power 13 noiembrie 2022 cluj napoca

Concert Al Bano si Romina Power – 13 Noiembrie 2022 Cluj Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
voices of youth urban comics from artivistory collective

VOICES OF YOUTH Urban Comics from ArtiViStory Collective

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Sep 2022 - 27 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .