poze luna albastra castelul banffy

Luna albastră @ Castelul Bánffy

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 30 August 2012 19:00
Bonţida

Categorii: Muzica si Concerte

Prezentare de modă, un concert de muzica live, muzică electronică şi un audio-video live set

Aubergine Publicité în colaborare cu Vertigo Club şi High Heels Events vă propun, pe data de 30 august 2012, la Castelul Bánffy din Bonţida exerciţiu de imaginaţie în care publicul clujean este invitat să testeze limitele dintre sacru şi profan într-un decor şi o atmosferă inedită.

Evenimentul combină diferite secvenţe artistice precum: o prezentare de modă, un concert de muzica live, muzică electronică şi un audio-video live set.

Locația, atent aleasă în ton cu tematica evenimentului, un spatiu generos cu rezonanţă istorică strâns legat de istoria oraşului Cluj, va găzdui acest eveniment inedit, ce se vrea a fi o gură de aer, o revigorare mult așteptată a “high life-ul” clujean.

În noaptea dintre 30 şi 31 august are loc fenomenul astrologic de Lună albastră, adică a doua lună plină din aceeaşi lună calendaristică. Este un fenomen rar, a avut loc doar de 4 ori în ultimul secol. Luna se va vedea pe cer, desigur, albastră. Mitologic vorbind, Luna albastră este asociată cu eliberarea spiritelor necurate care dau naştere haosului pe Pământ.

Metamorfoza este elementul central al tematicii, fiind un ritual care are loc în nopțile cu lună plină. Accentul este pus, în acest caz pe Luna Albastră care este principalul atuu pentru intriga evenimentului. Vorbim despre o antiteză între bine şi rău, fără a exista o bătălie între aceste două forţe, mai degrabă o trecere firească de la sacru la profan, o metamorfoză pe care toţi cei prezenţi trebuie să o trăiască.

Petrecerea va avea două părţi, cu decoruri diferite, momente artistice diferite respectiv băuturi şi catering diferite, aspecte care se vor intersecta în momentul metamorfozei,trecere marcata prin momente artistice. În prima parte cei prezenți vor fii întâmpinați cu welcome drinks, bufet suedez, într-un decor predominant alb, pur, cu acompaniament de camera. În a doua parte totul va deveni draconic, castelul va fii iluminat în roşu, decorurile albe vor fii acoperite cu sânge artificial, întră în joc focul iar noaptea va continua cu muzica de club.

ENTERTAINMENT:

MOOD QUARTET – muzică de vioară şi jazz
POP KILLERS – métamorphose audio-video live set
VERONICA FRISAN – prezentare de modă VOILE PASTEL
DJ CARLOS (Vertigo rezident) – after party

OPEN BUFFET & WELCOME DRINKS included

Efecte special: fum greu, gheaţă carbonică, proiecţii pe castel, artificii, fire show.

Eveniment monden privat. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta publicul. Invitațiile se achiziționează în avans, preț 50 lei, de la Club Vertigo (Piața Unirii, 9) începând cu 9 august 2012. Numărul de locuri este limitat la 300 de persoane. Accesul minorilor este interzis. Dress code: ladies – little black dress, gentlemen – bow. Info și rezervări: 0757.900.987

Mai multe detalii: http://www.clujlife.com

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1022
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Cluj-Napoca
monica

Adaugat in urma cu 2845 zile, 20 Aug. 2012

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .