poze pink martini va concerta la cluj napoca

Pink Martini va concerta la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 5 Octombrie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

espre Pink Martini stim deja ca este o trupa care indrageste Romania, fiecare concert sustinut la noi in tara fiind un deliciu pentru publicul care i-a aclamat minute in sir. De data asta, Pink Martini decid sa iasa in afara Capitalei si vor concerta in inima Transilvaniei la Cluj Napoca pe 5 octombrie 2015 la Sala Polivalenta.


Pink Martini ne invita intr-o calatorie muzicala in care vom putea trai vibratiile unor piese devenite deja clasice, dar si a unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din cariera, “Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi nici “Pana cand nu te iubeam”, piesa preluata de catre grupul american de la legenda noastra autohtona, Maria Tanase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasica si latino vor incanta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numara si Sofia, Melania, Armanda si August Von Trapp, descendentii lui Captain si ai Mariei von Trapp (din versiunea originala The Sound of Music ce dateaza din 1965) vor pune in scena un show incredibil.

La concertul de la Sala Polivalenta clujeana publicul o va putea vedea pe China Forbes in postura de solista, dupa ce, in 2011, artista declarase ca isi doreste o pauza de la activitatea muzicala.

Un grup muzical cu o istorie impresionanta, Pink Martini a luat fiinta in 1994 in Oregon, la initiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfieste sa experimenteze noi “retete” compozitionale, dand nastere de fiecare data unui regal muzical care patrunde pana in adancul sufletului ascultatorului.

Concertul Pink Martini reprezinta o experienta de neratat, evenimentul fiind prezentat in premiera pentru publicul din Cluj Napoca de catre Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro, la preturi ce variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: categoria VIP – 250 de lei, categoria Premium – 210 lei, categoria I – 190 de lei, categoria a II-a – 170 de lei, categoria a III-a – 140 de lei, categoria a IV-a – 95 de lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 978
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3180 zile, 14 Iul. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .