poze progressive soldiers axial lead red magnetic hard club

Progressive Soldiers: Axial Lead + Red Magnetic @ Hard Club

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 26 Septembrie 2015 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 26 septembrie, împreună cu Jurnal Rock, vă invităm la un eveniment tematic 100% progressive, 100% românesc. Soldaţii care vor "mărşălui" sub îndrumarea unor tonalităţi de prog rock sau prog metal sunt Red Magnetic, Untold Faith și Axial Lead. Începând cu playlist-ul de dinaintea concertelor şi cel de la afterparty-ul ce va urma după un jam session sănătos în cadrul căruia trupele se vor dezlănţui liber aducând un omagiu acestui gen muzical, şi până la setlist-ul pe care trupele îl pregătesc cu dedicare, seara va fi dedicată progressive-ului.

Scrieţi şi trăiţi istoria progressive-ului în România alături de Red Magnetic, Untold Faith şi Axial Lead.

Axial Lead este un triumf al inventivităţii şi al unor idei himerice nu doar din punct de vedere muzical, ci liric şi vizual, care ne creează de la zero de-a lungul albumului lor, “of infamous credentials”, o nouă lume, cu personaje fictive sau cât se poate de uşor de regăsit în oricare dintre noi, care se luptă cu monştri pe cât de metaforici, pe atât de ancoraţi în realitate. Axial Lead promite o călătorie memorabilă prin universul gândurilor lor prin care, atipic, se ţese o pânză în care îţi prinzi urechile în mod conştient, şi în care vei descoperi toate elementele unui prog de excepţie: o voce caldă, pliabilă pe orice schimbare de ritm, solo-uri şi riff-uri care încorporează mii de influenţe şi o evoluţie armonică care te transformă într-un prizonier benevol.

Trupa Untold Faith şi-a pus bazele undeva în Carei, de unde ne-a fost dăruită şi o altă trupă de calibru mare şi anume, Psycho Symphony, chiar de către doi dintre membri Untold Faith. Trupa uimeşte prin gândurile lor muzicale transpuse într-un instrumental pe cât de agresiv, pe atât de tehnic şi complex. EP-ul lor, “no image, just substance” ne oferă o „substanţă” instrumentală, timp de trei piese, care escaladează de la technical thrash către progressive, frumos întregită de un ritm groovy şi un vocal clean melancolic. În prezent trupa lucrează la un alt material alături de un nou vocal, care vine la pachet cu o nouă abordare muzicală, la fel de complexă și groovy, însă condimentată cu core și elemente de progressive: "progressive quadcore".

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 476
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1842 zile, 09 Sep. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in japonia noiembrie 2020 sarbatoarea toamnei

Vacanta in Japonia noiembrie 2020 –Sarbatoarea toamnei

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Nov 2020 - 16 Nov 2020
vacanta pentru singles israel 22 27octombrie vacanta ta de vis

Vacanta pentru Singles -Israel 22-27Octombrie- vacanta ta de vis!

Cluj, Cluj-Napoca. 22 Oct 2020 - 27 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .