poze  urania palace cluj napoca

Urania Palace @ Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 5 Decembrie 2015 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

AAA ● Urania Palace ● Cluj-Napoca ● 5.12.2015 AICI. ALTCEVA. ALTFEL. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Sâmbătă 5 Decembrie 2015 Urania Palace, Cluj-Napoca ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Underground Romanian Sound a găsit locul numai bun pentru debutul din Cluj-Napoca. Având funcţiunea de sală de spectacole din 1910 şi atestată istoric ca unul din primele cinematografe din Transilvania, Palatul Urania va găzdui pe 5 Decembrie 2015, primul eveniment Underground Romanian Sound din Cluj-Napoca, propunând un line-up care va determina dans continuu şi va readuce evenimentele avangardiste pe scena locaţiei, continuând o istorie de peste 100 de ani de evenimente. Aici e Altceva si va fi Altfel. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Vasiu a inceput sa experimenteze muzica electronica inca de cand avea 13 ani. In ultimii 2 ani de liceu a studiat pianul clasis si teoria muzicala pentru a capata cunostinte in domeniu. Acum, Vasiu experimenteaza sunetul, incercand sa isi exprime cat mai bine gandurile in relatia cu muzica. www.facebook.com/vasiumusic www.soundcloud.com/vasiumusic Nandor Din 2011, dupa ce a urmat traseul impus de lucrurile care ii sunt pe plac, Nandor a devenit unul dintre DJii pe care trebuie sa ii asculti. Nascut la Miercurea Ciuc, unde linistea orasului de munte si exemplele de urmat l-au facut sa iubeasca techno-ul si variatiunile sale, Nandor are un stil potrivit peisajului montan de acolo.Underground Romanian Sound a găsit locul numai bun pentru debutul din Cluj-Napoca.

Având funcţiunea de sală de spectacole din 1910 şi atestată istoric ca unul din primele cinematografe din Transilvania, Palatul Urania va găzdui pe 5 Decembrie 2015, primul eveniment Underground Romanian Sound din Cluj-Napoca, propunând un line-up care va determina dans continuu şi va readuce evenimentele avangardiste pe scena locaţiei, continuând o istorie de peste 100 de ani de evenimente.

Vasiu a inceput sa experimenteze muzica electronica inca de cand avea 13 ani. In ultimii 2 ani de liceu a studiat pianul clasis si teoria muzicala pentru a capata cunostinte in domeniu.
Acum, Vasiu experimenteaza sunetul, incercand sa isi exprime cat mai bine gandurile in relatia cu muzica.
www.facebook.com/vasiumusic
www.soundcloud.com/vasiumusic

Nandor
Din 2011, dupa ce a urmat traseul impus de lucrurile care ii sunt pe plac, Nandor a devenit unul dintre DJii pe care trebuie sa ii asculti.
Nascut la Miercurea Ciuc, unde linistea orasului de munte si exemplele de urmat l-au facut sa iubeasca techno-ul si variatiunile sale, Nandor are un stil potrivit peisajului montan de acolo.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 556
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1692 zile, 23 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
vacanta in japonia noiembrie 2020 sarbatoarea toamnei

Vacanta in Japonia noiembrie 2020 –Sarbatoarea toamnei

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Nov 2020 - 16 Nov 2020
  • Ai ceva de zis?

    .