poze vreau sa cant

VREAU SĂ CÂNT!

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 5 Decembrie 2015 12:00 - Sâmbătă 19 Decembrie 2015
str Fantanele nr 18, Cluj Napoca

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 400/1000

Vrei să cânți? Acum ai șansa! Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT! Proiect susţinut de BCR - Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Ediţia a 5-a, 2015. În data de 1 octombrie, Musicomania dă startul celei de-a 5-a ediţii a campaniei “Vreau să Cânt!”. Organizată pentru al cincilea an consecutiv, campania Vreau să cânt! a devenit în scurt timp un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni.

Vrei să cânți? Acum ai șansa!
Înscrie-te în campania VREAU SĂ CÂNT!

Proiect susţinut de BCR - Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului
Ediţia a 5-a, 2015
________________________________________

În data de 1 octombrie, Musicomania dă startul celei de-a 5-a ediţii a campaniei “Vreau să Cânt!”.
Organizată pentru al cincilea an consecutiv, campania Vreau să cânt! a devenit în scurt timp un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni.

Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Musicomania și Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical?
Acum ai șansa! E momentul tău să te faci auzit!

Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa contact@musicomania.ro. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

ATENȚIE, anul acesta concurenții vor cânta piesa aleasă în direct la Musicomania.

Musicomania are o emisiune săptămânală care se difuzează în rețeaua Radio Transilvania în fiecare joi seara de la ora 8. În prezent Radio Transilvania deține frecvenţe de emisie în 11 oraşe (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrița, Aleșd, Zalău, Cluj Napoca, Turda, Luduș, Mediaș) din Transilvania, fiind recepționat în peste 15 oraşe şi localităţile limitrofe.

Materialul audio va fi înregistrat și împreună cu poza concurentului va fi afișat pe pagina de web www.musicomania.ro pentru votare.
Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el, pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Programul campaniei Vreau să Cânt!

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:
01 octombrie – 8 noiembrie – înscrieri
9 – 27 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
1 – 9 decembrie - votare
12 decembrie – semifinala, la Club Shto, de la ora 19:00
19 decembrie – finala, la Club Shto, de la ora 19:00

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 1 octombrie - 19 decembrie 2015.
La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 60 ani.
Pentru mai multe detalii accesați www.musicomania.ro
________________________________________

Evenimentul este organizat de Musicomania în parteneriat cu Bigtime Production și susținut de BCR - Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.

În acest an BCR - Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului susține implicarea acestor tineri talentaţi, în cea de-a 5 ediţie a campaniei Vreau să Cânt!, prin BCR City Card.

BCR City Card este un card de debit cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking.
Cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți: hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – detalii pe www.bcr.cluj.com/

Cardul se emite gratuit tinerilor cu vârste între 14 şi 30 de ani, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate în unitaţile BCR. Poate fi achiziţionat în cadrul pachetelor Xteen sau CAMPUS BCR.

Cu BCR City Card o viată agitată devine o viaţă bogată!

________________________________________

Partenerii evenimentului sunt: Tomi Tothpal, Cursfotografie.ro, MM Show, Elfs’t şi Clubul Shto.

Evenimentul este promovat de: Digi24 Cluj Napoca, ProFM, Radio Transilvania, Monitorul de Cluj, Zile și Nopți, Cluj AM, Ora de Cluj, Buzznews, Transilvania Reporter, Revista Bulevard, ClujLife, Partytude, Nappoca, Eclujeanul, Orașulcluj, Clujuldebuzunar.ro, Cluj.com, Bunadimineata.ro, Muzzix şi Clujul Cultural.

Mai multe detalii: http://musicomania.ro/vrei-sa-canti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1775

Eveniment postat de organizator

mihai oprean

Adaugat in urma cu 3065 zile, 05 Oct. 2015

Adaugat de Mihai11606

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert cradle of filth la cluj

Concert Cradle of Filth la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 27 Februarie 2024
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .