poze winter estravaganza la sala polivalenta cluj napoca

Winter Estravaganza la Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 10 Ianuarie 2016 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Cluj-Napoca devine în luna Ianuarie 2016 scena valsului vienez odată cu lansarea conceptului Winter Estravaganza. Evenimentul va avea loc pe 10 Ianuarie 2016 la Sala Polivalentă Cluj-Napoca începând cu ora 19:00.Winter Estravaganza își dorește să devină un eveniment anual de tradiție pentru Cluj-Napoca, în cadrul căruia să se promoveze finețea și eleganța specifice evenimentelor din înalta societate. Sala Polivalentă va fi pentru prima dată transformată într-un podium de dans luxuriant unde pașii de vals vor scrie noi povești alături de artiștii de renume invitați.

Evenimentul va fi structurat pe două părți urmând ca în prima parte publicul să se poată bucura de un spectacol de tip variété, un colaj de muzică și dans susținut de Monica Anghel și Ansamblul de Balet Filarmonia Napocensis, acompaniați de orchestra simfonică cu același nume. Conducerea muzicală va fi încredințată compozitorului și dirijorului Ionel Tudor.

Punctul culminant al serii va fi marcat prin două momente cu coregrafie unitară, ”intrarea” și ”valsul de debut”, posibile datorită cursurilor de dans ce vor precede evenimentul. Aceste clipe de grație, vor oferi tinerilor dansatori ocazia de a-și etala atât măiestria dansului cât și ținutele speciale, atent pregătite. Odată deschis balul, ringul de dans va fi accesibil și seniorilor, ce vor deveni astfel protagoniști direct implicați în feeria pe care o contruiește lumea valsului. Această a doua parte, condusă muzical de către Maestrul Petre Sbîrcea, va oferi publicului un spectacol de excepție, structurat în principal pe muzica anilor 30, rearanjată orchestral-vals de către compozitorul Ioan Dobrinescu.

Organizatorii sunt pregătiți să primească în suprafața de bal, 100 de tineri dansatori (50 de perechi) și 100 de seniori, care vor avea locuri la mese. Accesul în zona de dans se face pe baza unei invitații din partea organizatorilor și presupune o taxă de participare de 450 de lei/ persoană.

Bilete Winter Estravaganza la Cluj Napoca
VIP – 200 de lei
Categoria I – 100 de lei
Categoria II – 70 de lei
Categoria III – 50 de lei
Categoria IV – 30 de lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 880
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1866 zile, 10 Dec. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .