poze magda club midi

Magda @ Club Midi

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 11 Iunie 2010 23:00 - Sâmbătă 12 Iunie 2010
Berariei #6

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 500/1200

Magda @ Club Midi

Magda (M-NUS, Berlin)
Kid Chriss (Midi)
Club Midi - vineri 11 iunie 2010

Pret intrare : 15 lei pana la h00:00 / 30 lei dupa h00:00

Magdalena Chojnacka vine din Polonia. A crescut insa in Statele Unite, fapt ce a facut-o sa isi schimbe perceptia despre muzica in general. Shes a Dancing Machine este o compilatie mixata de Magda si lansata anul acesta la Minus. Poate fi insa si o descriere foarte potrivita temperamentului ei vioi, privirii profunde insa plina de tenacitate. Numele Magda este de cele mai multe ori asociat involuntar si instantaneu cu Richie Hawtin, de altfel doi prieteni foarte apropiati, dupa cum marturiseste chiar si parintele Minus Records. Magda s-a concentrat mai mult asupra gig-urilor, fapt vizibil de altfel; in ultimele luni Magda a luat parte la cateva evenimente importante din orase precum Boston, Zurich, Londra, Frankfurt, New York, Chicago, Los Angeles, si de ce nu, Bucuresti.

Efectul fenomenului tehno, traversand intreaga lume, aduce un sound nou si in Detroit. S-a extins repede si a ajuns la urechile multora. Au urmat evenimente legendare si experiente totale. In fata unei asemenea explozii este foarte greu sa nu vrei sa devii participant.

Indrumata de Dan Bell si Claude Young, Magda isi incepe cariera de dj in:
[1996] participand la circuitele underground din oras, sustinuta de promoteri cum ar fi Syst3m si inscriindu-se in colectivul "women on wax", nu a durat prea mult pana sa-si faca aparitia regulat la evenimentele din cluburile din Detroit.
[1999] Cunostintele sale initiale despre tehno, electro si house s-au dezvoltat, iar seturile sale deveneau din ce in ce mai minimale. piesele alese pentru mixuri reflectau o dragoste deosebita pentru o muzica ciudata si provocatoare. Invitata de catre Richie Hawtin (invitat MotorMix Mamaia - 19 august) in deschiderea epok (petrecerea noului mileniu), Magda trece la o alta faza a carierei sale.

In perioada ce a urmat, Magda colaboreaza din ce in ce mai des cu Richie Hawtin, fiind singura lui preferinta pentru deschiderea multor evenimente internationale (Jak DEMF Weekend, Labor Day Weekend - 2001) si de asemenea, numele sau a ocupat un loc important in line-up-ul evenimentului "From our minds to yours" (petrecerea de aniversare a 10 ani a "Plus 8").

Datorita experientelor acumulate, stilul ei de a mixa s-a maturizat. Incercand sa puna in miscare toate ringurile de dans ale evenimentelor prin pasiunea sa pentru stilurile detroit tehno, acid house, new wave si minimal,Magda a reusit sa primeasca referinte pozitive si in Europa, inca o data fiind preferata lui Hawtin pentru deschiderea "de9: closer to the edit tour".
In lunile urmatoare, Magda face un salt si catre productie, avand lansari de piese la label-urile "Run Stop Restore" si "Minus".

Printre "blip"-urile si "bleep"-urile din muzica electronica, Magda a reusit sa gaseasca si o oarecare umanitate, aducand in seturile sale elemente ce nu se regasesc la o mare parte din dj. Acest lucru i-a adus o reputatie incontestabila in cluburi cum ar fi: the end (london), sankey's soap (manchester), red no. five & big wig (chicago), motor (resident - detroit), the temple (detroit), halcyon (brooklyn), mettle (toronto) si multe altele.

Mai multe detalii: http://www.clubmidi.ro

Pret bilet: 15 /30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 362
Cuvinte cheie: magda , Evenimente Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

club midi

Adaugat in urma cu 3711 zile, 07 Iun. 2010

Adaugat de clubmidi

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 313

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
vacanta in japonia noiembrie 2020 sarbatoarea toamnei

Vacanta in Japonia noiembrie 2020 –Sarbatoarea toamnei

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Nov 2020 - 16 Nov 2020
  • Ai ceva de zis?

    .