poze season opening pool party la villa hill resort

Season Opening Pool Party La Villa Hill Resort

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 19 Mai 2017 20:00 - Sâmbătă 20 Mai 2017
str.Nordului Fara Numar

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 300/1200

Season Opening Pool Party La Villa Hill Resort

Season Opening Pool Party La Villa Hill Resort in data de 19 mai incepand cu orele 20.00, vom incepe sezonul petrecerilor alaturi de rezidentii nostrii Dj KriSStal & Dj Sabau si avandu-l invitat special pe Dj Manuel Riva.

Informatii si rezervari la nr de tel 0749191584.
Let's party and have a great summer toghether.


Manuel Riva BIO 2017 :

Electronic Dance Music DJ/Producer Manuel Riva (George Emanuel Călin) managed to become one of the most successful Romanian music producers, being the core producer for several Romanian mainstream dance acts for many years, since the year 2000. Manuel Riva chose the deep tech house way for his productions and also for his DJ activity because it defines him so well.
ManuEl Riva a dovedit deja abilitățile sale de producători, eliberând mai multe puternice urme adânci și tehnologie: „Cum spui“ (împreună cu Hyptonix), „Wrong sau pe dreapta“ (cu Eneli), celebrul imn oficial NOA Club - „We Are One“ (cu Eneli), „Mhm Mhm“ ( de asemenea , cu Eneli) - unul dintre single sale cele mai de succes până în prezent , în principal , din cauza recunoașterii internaționale - și , de asemenea , mai multe remixuri și bootleg.
Una dintre colaborările sale numite „Încheie afacerea“ (cu Optick și Eneli), o melodie cu aromă profundă și progresivă, a atras atenția EDM rege Tiësto , care tocmai a jucat în timpul unuia dintre cele mai recente emisiuni radio episoadele sale Club Life.
Prima jumătate a anului 2016 Manuel Riva a fost ocupată cu turnee, dar nu a uitat fanii și a lansat o nouă piesă originală „We Own The Night“ (feat. Luise) , împreună cu Onuc, vechi prieten și talentat DJ / producator, iar alte două remixuri pentru Paul Damixie - „Timpul“ și U-Gin - „încredere în tine“.
Între timp, smash sa lovit „Mhm, Mhm“ a dominat topurile naționale și internaționale de radio și timp de câteva săptămâni , ea a fost în Billboard Dance / Club. Toate acestea l - au adus o nominalizare la bine-meritata pentru cel mai bun Romanian Act la MTV European Music Awards 2016. în
2016 a fost un an bun pentru muzică și un mare an pentru Manuel Riva, așa că nu putea să se încheie cu mai mult stil decât eliberarea lui al doilea single: „Hei acum“, foarte mult de așteptat continuarea toată lumea care a luat prin surprindere cu atmosfera zidiri.
Ca urmare a succesului global al 'Mhm, Mhm' și 'Hei Acum', Manuel Riva a început 2017 la putere completă , cu o serie de comunicate puternice: 'Resolution', 'Saturday Night, Man' , în colaborare cu Hyptonix, 'Treehouse' (feat . Waleed) și 'Kiyomi'.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/285794871879510/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 583

Eveniment postat de organizator

ramona rus

Adaugat in urma cu 1056 zile, 08 Mai. 2017

Adaugat de La Villa Hill

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
boy harsher us hide us

Boy Harsher [us], Hide [us]

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 2 Aprilie 2020
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
cluj atelier desen cu emisfera dreapta cu iudita pelea

Cluj. Atelier Desen cu emisfera dreapta cu Iudita Pelea

Cluj, Cluj-Napoca. 26 Mar 2020 - 29 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .