poze heart festival

HEART Festival

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 12 Noiembrie 2016 - Duminică 13 Noiembrie 2016
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Spectacole si Filme

Festivalul de teatru initiatic “HEART FESTIVAL” isi propune sa aduca in peisajul cultural al Clujului un alt fel de teatru, in care esotericul se impleteste cu arta, limitele dintre om si scena sunt eliminate iar misticul isi face loc pe scena Casei de Cultura a Studentilor.

Este vorba de acea forma de arta care iti da fiori si in acelasi timp te pune pe ganduri, care foloseste simboluri, povesti de dragoste despre suflet. Un fel de teatru neobisnuit care vine din inima si iti da acel sentiment de “acasa”, de intoarcere intr-un timp si spatiu al sufletului in care iti este usor sa te regasesti.
Trupele de teatru participante vin din Bucuresti, Brasov, Budapesta, Oradea, Sf Gheorghe si Cluj. Vin cu o experienta bogata in teatru si pregatiti sa ne uimeasca. Cei mai multi sunt absolventi ai Academiei de Teatru din Bucuresti si din alte orase, tineri care privesc arta ca fiind o cale de transformare si care si-au propus sa intoarca arta dramatica la izvoarele sale magice, initiatice.

Festivalul se va desfasura sub forma unui concurs cu premii care vor fi acordate de un juriu format din actori si regizori consacrati.

Spectacolele festivalului sunt variate si inedite.

La Gala de Deschidere a Festivalului pe 12 nov, ora 15.00,dupa deschiderea artistica a festivalului, va invitam la spectacolul in premiera "Promisiunea", sustinut de trupa de teatru magic "Mandala" . Este o adaptare scenica inedita dupa "Zana Onda" de Iulius Mosen.

12 nov, ora 20.00 - "Jocul Regasirii" - o poveste de dragoste intre doua suflete pereche care se cauta si se regasesc de-a lungul a mai multor vieti, in diferite conjuncturi.

13 nov, ora 15.00 - Trupa de teatru "Catharsis" din Oradea aduce in scena un basm pentru oameni mari, inspirat dintr-o lucrare din opera lui Mircea Eliade.

13 nov, ora 17.30 - "Ciorba de bolovan", o adaptare scenica dupa nuvela cu acelasi nume a lui Vasile Voiculescu. O piesă plină de energie sustinua de trupa SublimArt din Brasov,in care se face haz de necazul cel de toate zilele, o piesă în care toate asemanările cu realitatea sunt deliberate şi mereu actuale.

13 nov, ora 20.00 - Gala de Premiere a festivalului HEART in care vor fi premiati cei mai buni actori, cei mai buni regizori si cea mai buna piesa de teatru din cadrul festivalului.

In cadrul galei,va invitam la un spectacol inedit, plin de savoare si umor - "O alta istorie a iubirii", in care vom urmari impreuna cum au evoluat modurile de exprimare ale iubirii in cuplu de-a lungul epocilor.
O minunata seara de duminica va asteapta, asadar, intr-o atmosfera plina de umor, fantezie si bucurie!

Mai multe detalii: http://artfestival.ro/program/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1311
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2706 zile, 30 Oct. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .