poze  intalnirile jti prezinta noche bach
poze  intalnirile jti prezinta noche bach poze  intalnirile jti prezinta noche bach poze  intalnirile jti prezinta noche bach

"Intâlnirile JTI" prezintă "NOCHE BACH"

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 9 Septembrie 2011 19:00
Opera Naţională Română Cluj-Napoca

Categorii: Spectacole si Filme

În cadrul manifestarilor editiei a XX-a a Festivalului International „George Enescu” va invitam la ”Intalnirile JTI” in Bucuresti, Sibiu, Cluj Napoca si Timisoara. ”Intalnirile JTI” vor avea loc, asadar, pentru prima data, nu doar in Bucuresti, ci si in alte trei orase din tara.

Este pentru a treia oară când „Întâlnirile JTI” se desfăşoară sub egida prestigiosului Festival Internaţional „George Enescu”. Ca de obicei, „Intalnirile JTI”, eveniment devenit un reper de traditie pentru viata culturala din Romania, va fi organizat de Fundatia ”Art Production”.
Invitații acestei editii speciale a ”Intalnirilor” sunt celebrul coregraf Gigi Caciuleanu si Compania Nationala de Balet din Chile, El Banch, care vor sustine spectacolul Noche Bach, pe muzica lui Johann Sebastian Bach.
Spectacolele vor avea loc pe 4 si 5 septembrie la Sala Mare a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”, din Bucuresti, pe 7 septembrie la Sibiu, pe 9 septembrie la Cluj Napoca si pe 11 septembrie la Timişoara.
Baletul Național Chilian, fondat in 1945, este cea mai veche şi cea mai importanta companie profesionistă de dans contemporan din Chile. Marturie stau numeroasele distinctii primite de-a lungul timpului.
Cartea de vizita a lui Gigi Caciuleanu este impresionanta. Marele coregraf si dansator este un cosmopolit prin definitie. Nascut in Romania, absolvent al Scolii Nationale Superioare de Coregrafie din Bucuresti, si-a slefuit talentul la marea scoala de balet a Teatrului Balsoi din Moscova. In 1973, Gigi Caciuleanu s-a stabilit la Paris. A fost solistul baletului Operei Romane, dar a explorat concomitent si abisul dansului experimental, cautand permanent noi cai de exprimare in arta coregrafica.
În anul 2002, Gigi Căciuleanu, directorul artistic al Companiei de Balet “EL BANCH” a fost distins cu Premiul Internaţional pentru dans; în 2004, a fost premiat pentru montarea spectacolului “Carmina Burana” de Ernst Uthoff, printre altele.
Biletele se gasesc la agentiile teatrale si prin reteaua Eventim la: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Cărtureşti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
Va asteptam la „Intalnirile JTI”! In Bucuresti, Sibiu, Cluj si Timisoara!

Mai multe detalii: http://www.art-production.ro

Pret bilet: 30-50

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 816

Eveniment postat de organizator

art production

Adaugat in urma cu 3308 zile, 20 Iul. 2011

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 183

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
vacanta in japonia noiembrie 2020 sarbatoarea toamnei

Vacanta in Japonia noiembrie 2020 –Sarbatoarea toamnei

Cluj, Cluj-Napoca. 16 Nov 2020 - 16 Nov 2020
  • Ai ceva de zis?

    .