poze kings on ice

KINGS ON ICE

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 9 Decembrie 2016

Categorii: Spectacole si Filme

KINGS ON ICE: Evgeni Plushenko & Edvin Marton alături de Vienna Strauss Orchestra revin la Cluj-Napoca cu un nou spectacol de excepție.

Reprezentația va avea loc pe 9 decembrie în Sala Polivalentă din Cluj Napoca cu începere de la ora 20.00
Primele 1000 de bilete achiziționate beneficiază de o reducere de 20% și au prețuri între 88 lei la categoria IV și 396 lei la Loja VIP
Invitații speciali ai galei de la Cluj sunt renumiții campioni ai patinajului: Adelina Sotnikova, Stephane Lambiel și Brian Joubert

Cluj-Napoca, 26 aprilie 2016: După un show sold out în 2015, Kings on Ice revine la Cluj-Napoca, vineri, 9 decembrie 2016, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă. Show-ul de clasă mondială este unic prin perfecțiunea, pasiunea și strălucirea cu care patinatorii se dedică momentului artistic, acompaniați de către inconfundabila Vienna Strauss Orchestra și de sunetele magnifice ale viorii Stradivarius.
Inegalabilul Evgheni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, le va readuce în memorie spectatorilor momentele de glorie din cariera sa artistică. Alături de el, pe gheața Sălii Polivalente vor aluneca pe ritmurile muzicii Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, dublul campion mondial Stephane Lambiel și campionul mondial din 2007, Brian Joubert.
Spectacolul va fi întreținut de Vienna Strauss Orchestra, una dintre cele mai apreciate orchestre simfonice din lume, cunoscută pentru fidelitatea compozițiilor lui Strauss. Orchestra va susține un concert impresionant, marcând interpretările emoționante și elementele acrobatice periculoase prin acorduri ale muzicii clasice. Tradiția continuă și în acest an, astfel că Edvin Marton va mânui magistral și de această dată celebra sa vioară Stradivarius.
După epuizarea primelor 1000 de bilete, prețurile variază între 110 și 495 lei, astfel:
VIP Loja + Catering

495
VIP + Catering

455
VIP ICE

425
Categoria I

325
Categoria II

225
Categoria III

165
Categoria IV

110


Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.
Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1600
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1413 zile, 19 Mai. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
boy harsher us hide us

Boy Harsher [us], Hide [us]

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 2 Aprilie 2020
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
concert acustic fara zahar

Concert acustic Fără Zahăr!

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 3 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .