poze cariere in alb 5 green edition

Cariere in Alb 5 – Green Edition

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2011 10:00
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Targuri

Targ de joburi si educatie in sanatate

Evenimentul “Cariere in Alb” isi deschide portile celei de a cincea editie, la Cluj, cu oportunitati pentru personalul medical din Romania si nu numai. Plasandu-se drept cel mai mare targ de cariere si educatie in domeniul sanatatii din Europa, Cariere in Alb se deschide la Cluj in 13 noiembrie, urmand sa se desfasoare in Targu Mures, Iasi, Galati si Constanta. Evenimentul aduce peste 20 de companii de recrutare, din domeniul medical ce ofera oportunitati de cariere in tari precum Franta, Norvegia, Suedia, Irlanda, Anglia, Elvetia, si pachete salariale pornind de la 2500 de euro.

Personalul medical din Romania va avea posibilitatea sa afle informatii despre specialitatile cele mai cautate, posibilitatea practicarii rezidentiatului in diferite sisteme medicale din Europa, cursuri de limbi straine, programe de locum si voluntariat. Indiferent de gradul si specialitatea din domeniul medical al vizitatorilor, prin Cariere in Alb 5 – Green Edition, acestia vor gasi toate instrumentele de care au nevoie in cariera: oferte de locuri de munca, prezentari de companii, workshop-uri interactive pe tema limbilor straine, introducerea in sisteme medicale diferite.

Cariere in Alb 5 – Green Edition este un targ de cariere si educatie din sistemul medical, dedicat in exclusivitate doctorilor de orice grad si specialitate, farmacistilor si asistentilor de farmacie, dentistilor, kinetoterapeutilor, tehnicienilor dentari, asistentelor medicale, personalului medical auxliar, personalului medical administrativ, studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie, reprezentantilor medicali, oricarei persoane interesate sa dezvolte o cariera in domeniul medical.

Vizitatorii se pot inscrie online, accesand pagina oficiala a evenimentului, la sectiunea inregistrare: http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 4552 zile, 03 Nov. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .