poze  forumul regional al oportunitatilor europene 2009

"Forumul Regional al Oportunităţilor Europene, 2009"

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 18 Noiembrie 2009 10:00
Expo Transilvania, Str. Horea Nr. 3

Categorii: Targuri

Singurul târg regional dedicat structurilor care implementează programele cu cofinanţare europeană în Regiunea Nord-Vest, editia a III- a

Tema ediţiei din acest an este "Schimb de bune practici în ceea ce priveşte proiectele de succes finanţate în Transilvania de Nord". Târgul are loc pe perioada a trei zile, între 18-20 noiembrie 2009. Structurile regionale şi beneficiarii finanţărilor europene vor susţine mai multe prezentări privind propriile proiecte de succes. ADR Nord-Vest va prezenta "Reţelele europene de informare şi consiliere - modele de bună practică", "Noutăţi la Fabrica de idei a Regiunii Transilvania de Nord - Institutul Regional de Cercetare, Educaţie şi Transfer Tehnologic (IRCETT)" şi "Programul Operaţional Regional - Povestea din spatele poveştii".
În zilele de joi şi vineri, 19 şi 20 noiembrie la standurile structurilor regionale va avea loc "Bursa de contacte", o platformă de informare cu distribuire de materiale informative despre programe şi proiecte şi schimb de contacte pentru elaborarea şi implementarea proiectelor de dezvoltare în Transilvania de Nord. Bursa de contacte va avea 3 secţiuni: o secţiune dedicată Organismelor Intermediare pentru programele operaţionale 2007-2013, o secţiune dedicată beneficiarilor şi potenţialilor solicitanţi de fonduri europene şi o secţiune dedicată IMM şi microîntreprinderilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 726
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ale

Adaugat in urma cu 4462 zile, 10 Nov. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
electric castle 2022

Electric Castle 2022

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2022 - 17 Iul 2022
  • Ai ceva de zis?

    .