poze shoelala

SHOElala

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 30 Septembrie 2017 14:00
Hotel Beyfin, P-ta Avram Iancu Nr.3

Categorii: Targuri

Te provocam la o sesiune de shopping altfel in data de 30.09.2017, de la ora 14.00, la Beyfin.

Avem de spus doar atat: noi, The Sisterhood, alaturi de fratii barbosi am upgradat Shoelala si v-am pregatit astfel Shoelala 2.0.

Noncorformism, eleganta, stil si atitudine - cam acestea sunt cuvintele care descriu accesoriile, hainele si pantofii alesi de noi pentru tine.

Evenimentul in aer liber vine cu o multitudine de surprize, menite sa iti faca dupa-masa perfecta: DJ faini de tot, band-uri live, designeri autohtoni, beauty corner si multeee placeri pentru papilele gustative.

Daca te gandesti ce sa faci cu princhindeii cat tu te relaxezi la shoping, ne-am gandit noi deja: avem activata kids zone, unde ei isi vad de jocurile minune, cat tu te bucuri de tine.

Toti banii pe care ii vom aduna la acest eveniment vor fi directionati catre campania noastra cu numarul 10, Enough is Enough.

Aceasta campanie presupune strangerea a 30.000 de euro pentru reutilarea sectiei de arsi din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj.

Campania 10 ridică o problemă stringentă în România, anume lipsa de investiție în sistemul medical, problemele de care se lovesc medicii și cel mai important, noi pacienții.
În momentul de față, secția in care sunt tratați pacienții care suferă de arsuri, are 5 paturi, care deservesc toata zona județului Cluj. Aparatura este veche și în multe cazuri suprasolicitată.

Te asteptam la rooftop shopping! O femeie nu cheltuie, investeste!
Vino impreuna cu prietenii, la un eveniment cosy, elegant, care debordeaza de zambete, la care te distrezi si cel mai importat, ajuti la reutilarea sectiei de arsi.

Alaturi de noi vor fi : Slim Rocka, Ahe Aheronium, Made from Scratch, Aminda Nomade si Roje. Sa nu uitam de o sesiune de mers pe tocuri sustinuta de Ioana Mihet.

PS: Nu o sa avem disponibilitate de incasat prin card bancar, dar avem solutie si pentru capriciile vremii si cabine de proba colorate :).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 513
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 2393 zile, 28 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .