poze targul de turism touristica
poze targul de turism touristica poze targul de turism touristica poze targul de turism touristica

Târgul de Turism Touristica

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 22 Martie 2013 10:00 - Duminică 24 Martie 2013
Polus Center nr.429

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 10000/30000

Mai este puțin și sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment potrivit pentru a 8 - a ediție a Târgului de Turism Touristica. Cele mai bune oferte de vacanță vă așteaptă între 22 și 24 martie 2013 la Polus Center, Cluj-Napoca împreună cu cei peste 60 de expozanți care expun în cadrul evenimentului. Regăsim agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, publicații de profil, etc. Vor fi prezentate diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business etc. Pe parcursul celor 3 zile sunteți așteptați pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut, reduceri, plus o mulţime de destinaţii promovate.

Iată câteva oferte:
Dacă alegeți Turcia prețurile pleacă de la 458 euro persoană/ sejur/ all Inclusive - Antalya - Hotel Eftalia Aqua Resort 5* sau în Belek de la 559 euro persoană/ sejur/all Inclusive.
Grecia, țara care atrage cei mai mulți turiști români în perioada verii, în ultimii ani, oferă variante de cazare în Halkidiki la un tarif de 49 euro/pesoană/sejur dar fără transport si masă inclusă, într-un hotel de 4* în Insula Rodos cu mic dejun inclus, transport - avion, taxe, transferuri, tariful este de 212 euro/persoană. În insula Creta, tariful pentru 7 nopți cazare în cameră dublă/demipesniune/bilet de avion/transport/taxe aeroport prețul începe de la 395 euro.
Bulgaria o altă destinație care atrage mii de turiști români în perioada de vară tarifele încep de la 92 euro/persoană/7 nopți, cazare în cameră dublă, în Albena. Iar dacă preferați în Sunny Beach prețul este de 235 euro/persoană/sejur la hotel de 4 *cu regim All Inclusive dar transport individual.
Pentru cei care vor să plece departe, într-o zonă exotică recomandarea noastră sunt destinații precum Republica Domnicană, Tenerife, Thailanda, Caraibe etc. 12 nopți în Thailanda, cu mic-dejun, plecare din Budapesta regăsiți la 1108 Euro. În Mauritius, la hotel de 3 *, 7 nopți, mic dejun, transport din Frankfurt prețul ajunge la 1409 Euro.
Nu uitați de croaziere, circuite culturale, vacanțe de aventură sau city-break-uri.
Târgul de turism Touristica se află la cea de a opta ediție fiind cel mai important eveniment de profil din afara capitalei reunind peste 60 de expozanți la fiecare ediție. Ediția de vară aduce reduceri în cadrul târgului pentru majoritatea destinațiilor.

Mai multe detalii: http://www.touristica.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2036

Eveniment postat de organizator

libero events

Adaugat in urma cu 3554 zile, 07 Ian. 2013

Adaugat de Libero Events

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 60

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert al bano omina power

Concert Al Bano&omina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 11 Decembrie 2022
concert al bano si romina power 13 noiembrie 2022 cluj napoca

Concert Al Bano si Romina Power – 13 Noiembrie 2022 Cluj Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
hr summit

HR Summit

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Nov 2022 - 17 Nov 2022
  • Ai ceva de zis?

    .