poze targul toamna cartilor 2009 20 22 oct

Targul "Toamna Cartilor 2009" (20-22 oct)

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 20 Octombrie 2009 10:00
Iulius Mall

Categorii: Targuri

"Toamna cărţilor", târg de carte organizat de Centrul Cultural Francez din Cluj

În fiecare primăvară şi în fiecare toamnă, cititorii, trecătorii, pasionaţii de cuvinte şi scriitorii şi-au făcut un obicei din a se întâlni în centrul oraşului. Anul acesta vremea a fost neprietenoasă, aşa că întâlnirea s-a mutat la parterul Iulius Mall. Unii vin pentru a căuta volume care sunt greu de găsit în librării, alţii vin pentru noutăţi, pentru reduceri, pentru a-şi regăsi scriitorii preferaţi sau pur şi simplu pentru a resimţi irezistibila pasiune pentru cuvântul scris. Indiferent de motivul vizitei, nu rataţi şansa de a vă plimba timp de 3 zile printre paginile a sute de cărţi.
Peste 20 de edituri vă aşteaptă cu cele mai noi titluri, cu cărţi rare şi cu reduceri. Din editurile participante se numara: Biblioteca Apostrof, Casa Cărţii de Stiinţă, Curtea Veche, Dacia, Diverta, Echinox, Logos, Meteor Press, Polis, Saga, Sedcom Libris, Tact, Tribuna etc.

La standul său, Centrul cultural francez vă invită să descoperiţi sau să redescoperiţi limba franceză prin intermediul ofertei sale foarte variate de cursuri de limbă şi frumoasa sa mediateca. Centrul cultural francez vă propune teste gratuite de evaluare a nivelului de limbă franceză şi câteva surprize.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 757
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ale

Adaugat in urma cu 4488 zile, 16 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
electric castle 2022

Electric Castle 2022

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2022 - 17 Iul 2022
  • Ai ceva de zis?

    .