poze targuldevacante expo transilvania cluj
poze targuldevacante expo transilvania cluj poze targuldevacante expo transilvania cluj poze targuldevacante expo transilvania cluj

TargulDeVacante, Expo Transilvania, Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 7 Martie 2014 10:00 - Duminică 9 Martie 2014
Expo Transilvania, Centrul expozitional, str. Aurel Vlaicu f.n.

Categorii: Targuri

Cea de-a V-a ediție a Târgului de Vacanțe, cel mai mare târg turistic din Transilvania va avea loc intre 7 si 9 martie la Expo Transilvania Cluj. Evenimentul are loc in colaborare cu Asociatia Nationala a Agentiilor - ANAT si are ca invitat special cel mai mare complex turistic de vacanta cu tematica militara din Europa – Arsenal Park.

Doritorii de vacanțe de orice fel sunt invitați să-și găsească destinațiile visate sau să descopere altele noi și frumoase. Vizitatorii targului vor avea posibilitatea, ca in fiecare an, sa iși achiziționeze vacanța dorită în regim de early booking. Reducerilor early booking li se adauga si discounturi speciale valabile doar pe perioada evenimentului. Evenimentul are un program de vizitare de vineri pana duminica intre 10 :00 – 19 :00. Intrarea este libera.

Pentru clujenii care nu au fost în armată… vine armata la ei !! Aceştia vor avea şansa de a gusta din experienţa cvasimilitară oferită din cel mai impresionant complex turistic cu specific militar din ţară şi din sud-estul Europei - Arsenal Park va fi prezent la Expo Transilvania Cluj cu un super-stand.

Mai multe detalii: http://targuldevacante.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 666

Eveniment postat de organizator

codruta

Adaugat in urma cu 2522 zile, 27 Feb. 2014

Adaugat de codru2@yahoo.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .