poze academia trasni ilor la polus center

Academia Trăsniților la Polus Center

Cluj , Floresti. Sâmbătă 6 Septembrie 2014 14:00 - Duminică 7 Septembrie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Academia Trăsniților la Polus Center

Cu pași mărunți se apropie începerea unui nou an școlar, însă la Polus Center profităm de ultimele zile de vacanță și ne distrăm la Academia Trăsniților!
Pe 6 și 7 septembrie, copiii sunt așteptați la centrul comercial din inima Transilvaniei să ia parte la cele mai haioase cursuri.

Cei mici vor putea desluși tainele universului la cursul de astronomie, vor cânta la un pian gigant și vor participa la workshopul de muzică – ”Clopoței”, se vor distra cu experimentele spectaculoase ale Profesorului Trăsnit la cursul de chimie și fizică și vor învăța cum funcționează corpul uman la cursul de anatomie.
Toți prichindeii care vor lua parte la minim două activități din cadrul Academiei Trăsniților, vor putea participa la o tragere la sorți unde vor putea câștiga în fiecare zi rechizite școlare și marele premiu o tabletă Samsung!

Mai mult, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 14.00, elevii de la Centrul de Pregătire Muzicală ”Art Cantus” ne vor încânta cu un miniconcert.

Academia Trăsniților va avea loc în perioada 6 - 7 septembrie, între orele 14.00 – 18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 692
Cuvinte cheie: Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 3501 zile, 27 Aug. 2014

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .