poze olimpiada copilariei la polus center

Olimpiada Copilăriei la Polus Center

Cluj , Floresti. Sâmbătă 31 Mai 2014 13:00 - Duminică 1 Iunie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Olimpiada Copilăriei la Polus Center

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, centrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă pe cei mici la Olimpiada Copilăriei.

Timp de două zile, micuții vor avea parte de jocuri distractive, ateliere de creație și vor putea câștiga numeroase premii. Toți copiii ce vor trece cu succes probele special create atât pentru pentru băieți cât și pentru fete, dar și pentru ambele categorii, vor dobândi titlul de campion olimpic!

Zilnic, prichindeii vor putea câștiga unul din marile premii ale zilei constând într-un set Lego City pentru băieți și un set Lego Friends pentru fetițe și multe alte jucării, toate oferite prin tragere la sorți.
Mai mult, micuții vor putea pleca acasă și cu o amintire de la Olimpiada Copilăriei.Pe parcursul celor două zile micuții își vor putea face și poze la minut.

Totodată, în prima zi de eveniment, Mr. Nicu le-a pregătit copiilor o surpriză.
Sâmbătă, începând cu ora 17,00, în zona de food court a centrului comercial, Mr. Nicu- Edu Trainer își va lansa DVD-ul ”Călătoria lui Oscar în jurul lumii”, în cadrul unui spectacol plin de culoare.

Olimpiada Copilăriei va avea loc sâmbătă, 31 mai 2014, și duminică, 1 iunie 2014, între orele 13,00 – 17,00, și se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Regulamentul evenimentului poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 581
Cuvinte cheie: Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 3620 zile, 22 Mai. 2014

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .