poze polus moto show la polus center

Polus Moto Show la Polus Center

Cluj , Floresti. Duminică 13 Aprilie 2014 11:00 - Duminică 13 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente

Polus Moto Show la Polus Center

Polus Center împreună cu Școala de șoferi Auto Rally vă invită, duminică, 13 aprilie 2014, să luați parte la Polus Moto Show. Aici vă așteaptă concursuri de îndemânare pe motocicletă, un bazar moto, un super concert și o tombolă unde puteți câștiga cursuri pentru școala de șoferi.

Începând cu ora 11.00, va avea loc un concurs spectaculos de îndemânare moto, unde participanții ce vor concura cu motocicletele proprii vor avea de trecut două probe de concurs.

Prima probă va consta în parcurgerea contra-cronometru a unui traseu delimitat și marcat cu jaloane iar cea de-a doua va fi mult îndrăgita probă de mers încet. Concurenții ce vor obține cele mai bune rezultate vor primi numeroase premii.

Înscrierile pentru concursul de îndemânare moto se fac până vineri, 11 aprilie 2014, la adresa de e-mail marketing@poluscentercluj.ro, sau în ziua evenimentului de la ora 10.30. Participanții ce se înscriu pe email trebuie să menționeze numele, categoria din care face parte motocicleta cu care vor participa la concurs și capacitatea cilindrică a motorului acesteia.

Toți cei prezenți la Polus Moto Show vor putea participa la tombola ce pune la bătaie 3 cursuri de școală de șoferi pentru categoria A și 3 cursuri de școală de șoferi pentru categoria B, oferite de Școala de șoferi Auto Rally. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor va avea loc la ora 20.00.

În plus, pe toată perioada evenimentului se va desfășura și Bazarul Moto, unde pot participa gratuit toți cei care au ceva de vânzare în domeniul moto.

Înscrierile pentru bazar se pot face telefonic la numarul 0746/ 66 34 47 – instructor Lucuța Vasile.

Atmosfera din cadrul evenimentului va fi întreținută și de un concert. Începând cu ora 19.00 pe scenă va urca trupa Estrada Quartet, iar la ora 20,00 va concerta celebra trupă Desperado.

Evenimentul va avea loc în parcarea centrului comercial începând cu ora 11.00.

Regulamentul Concursului de îndemânare moto și al tombolei Polus Moto Show poate fi consultat pe http://www.poluscentercluj.ro/ro/events.php

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 641
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 3678 zile, 31 Mar. 2014

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .