poze polus shopping fest 6 ani de polus

Polus Shopping Fest – 6 ani de Polus!

Cluj , Floresti. Sâmbătă 12 Octombrie 2013 10:00 - Sâmbătă 12 Octombrie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Polus Shopping Fest – 6 ani de Polus!

12 octombrie 2013 va fi o zi de sărbătoare la Polus Center Cluj! Centrul comercial aniversează 6 ani de la inaugurare. Cu această ocazie vă invităm să petrecem împreună o zi de neuitat la Polus Shopping Fest.

Începând de la ora 12.00, în zona de food court a centrului comercial, veți putea urmări show-ul culinar “O mie de gusturi colorate”. Celebrul blogger clujean Adi Hădean, împreună cu prietenii săi Ciprian Tătaru și Horia Șimon vor pregăti 1000 de tartine, fiecare colorată altfel. Spectacolul gastronomic are un scop umanitar, banii proveniți din donațiile pentru tartine vor fi donați pentru Mihai, unui băiețel de 4 ani ce suferă de Pseudo obstrucție intestinală cronică. (www.pentrumihaita.ro)

Între orele 18.00 – 19.00, tot în zona de food court, veți fi martori a unor demonstrații unice. Câștigătorul emisiunii ”Românii au Talent-2012”, Cristian Gog v-a pregătit un spectacol inedit de mentalism. Folosindu-se de magia gândurilor, așa cum o denumește, Cristian va crea spectatorilor o experiență de neuitat.

Nu au fost uitați nici cei mai mici prieteni ai Polus Center. Micuții se vor putea distra în perioada 7-13 octombrie la Imagination Playground. Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial se va transforma într-un loc de joacă special ce le va dezvolta spiritul creativ al micuților. Cunoscut sub denumirea de Imagination Playground, locul de joacă non-convențional este un concept revoluționar de loc de joacă mobil ce a fost proiectat de celebrul arhitect David Rockwell. Mai mult, sâmbătă, 12 octombrie, între orele 12.00-18.00, copiii vor avea parte și de ateliere de creație. Micuții se vor distra cu jocuri puzzle în cadrul atelierului ” Formele creative” sau vor realiza diferite aranjamente florale la atelierul ”Șervețelele prind viață”.

Și pentru că nu există sărbătoare fără muzică și distractie, Horia Brenciu & HB Orchestra v-au pregătit un concert de-a dreptul electrizant. Vom dansa, ne vom distra și vom cânta alături de carismaticul artist ce va urca pe scena din food court începând cu ora 19.30.

În plus, pe parcursul zilei, magazinele vă vor aștepta cu multe oferte speciale.
Sâmbătă, 12 octombrie 2013, vă așteptăm cu drag la Polus Shopping Fest să petrecem împreună cei 6 ani de Polus!

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 659
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 3290 zile, 25 Sep. 2013

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .