poze schimb de carti la gherla editia a ii a

Schimb de carti la Gherla - editia a II-a

Cluj , Gherla. Duminică 24 Octombrie 2010 15:00 - Duminică 24 Octombrie 2010
Clubul Armenopolis, str. Bobâlna, nr. 49

Categorii: Conferinte si Seminarii , Petreceri

Schimb de carti la Gherla - editia a II-a in Clubul Armenopolis

S-a terminat şi vacanţa din păcate şi după o pauză cam lungă, SDC Gherla revine în acelaşi loc în care a început, Clubul Armenopolis.

Daca vrei să cunoşti oameni noi, să povesteşti despre cărţile citite în vacanţă alături de alţii (poate găseşti oameni care le-au citit şi ei) sau pur şi simplu să stai la o poveste, atunci vino duminica, 24 octombrie, ora 15 în Clubul Armenopolis (Bobâlna, nr. 49).

Regulile sunt aceleaşi: vii cu o ...carte (sau mai multe) şi sunt mari şanse să găseşti cărţi noi pentru tine şi interesante.


Ce este Schimb de carti?

"Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.

Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. De asemenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/pages/Schimb-de-Carti/120749414630243?ref=ts#!/event.php?eid=122069847849809

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 626
Cuvinte cheie: Gherla
raul

Adaugat in urma cu 4931 zile, 20 Oct. 2010

Adaugat de dewce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 111

  • Ai ceva de zis?

    .