poze sarbatoarea mieilor

Sărbătoarea Mieilor

Cluj , Sat Băbuți, Comuna Vultureni. Sâmbătă 1 Iunie 2019 10:00 - Sâmbătă 1 Iunie 2019

Categorii: Targuri , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 1/5000

Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura împreună de prima ediție a Sărbătorii Mieilor. Această sărbătoare este despre renaștere - renașterea naturii, a viețuitoarelor, dar și a amintirilor despre copilăria petrecută la țară.

În data de 1 iunie, între orele 10:00 – 18:00 vă așteptăm alături de noi în satul Băbuțiu, comuna Vultureni pentru a ne bucura împreună de prima ediție a Sărbătorii Mieilor, un festival menit să ne ofere o bine-meritată pauză de la haosul urban și să ne aducă mai aproape de natură și de viata la țară. Misiunea asociației La Vultureni prin acest festival este de a crea oportunități pentru comunitatea rurală de a împărtăși produsele lor artizanale și culinare într-un context antreprenorial care poate să aducă un plus de valoare atât lor cât și celor care interacționează cu ei.

Acest eveniment este dedicat în primul rând copiilor, având activități dintre cele mai diverse, jocuri, concursuri și premii pe măsură. Fie că vor să se plimbe în căruță, să înfrumusețeze oi, să se picteze pe față, sunt atât de multe opțiuni din care pot alege. Iar dacă spiritul lor este mai competitiv, pot să câștige diverse premii la concursul de alergat cu roaba, alergat pe baloți sau sărit cu sacul. Ba chiar îi invităm și pe părinți să se alăture pentru activități de relaxare precum aleea senzorială, reading corner sau petting zoo.

Zona de picnic special amenajată o să vă stea la dispoziție pentru a vă putea bucura de natură, gustări și alte produse locale ale comunității din Vultureni, făcute cu suflet după rețete tradiționale. Iar alături de gustoasele preparate culinare se vor afla și produse realizate manual, cu grijă și pasiune, de comunitatea locală de artiști. Workshop-urile organizate de aceștia le oferă copiilor posibilitatea dea a descoperi și dezvolta aptitudini noi.

Dacă doriți să luați o pauză de la agitația zilnică din mijlocul orașului, vă invităm să petreceți ziua de 1 iunie începând cu ora 10 pe plaiurile de lângă Cluj, pentru a vă relaxa împreună cu familia și prietenii.

Cumpără bilete ACUM: http://bit.ly/sarbatoarea-mieilor
___________________________________________________________________
Parteneri: Romanian Business Leaders, Primăria Vultureni, Colina Nouă, Colina Farms - Fermă organică de legume, Fruit Kiss, Antreprenorești, Domeniul Vultureni, Laura Incze, Handmade Transilvania, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, Red Thread

Mai multe detalii: https://www.eventim.ro/ro/bilete/sarbatoarea-mieilor-sat-babutiu-521686/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 889

Eveniment postat de organizator

alex rosian savu

Adaugat in urma cu 1788 zile, 07 Mai. 2019

Adaugat de alexrosian

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .