poze city park mall aduce reduceri iubitorilor de shopping

City Park Mall aduce reduceri iubitorilor de shopping

Constanta , Constanta. Sâmbătă 4 Iulie 2015 12:45

Categorii: Alte Evenimente

City Park Mall aduce iubitorilor de shopping reduceri de până la 50% la zeci de mii de produse

City Park Mall da startul reducerilor estivale cu un weekend dedicat iubitorilor de cumparaturi aflati la malul marii. Astfel, in perioada 3 – 5 iulie, constantenii si turistii vor beneficia de discounturi de pana la 50% la zeci de mii de produse disponibile in magazinele din cadrul mall-ului.

Debutul sezonului de reduceri la City Park Mall marcheaza un moment important, deoarece oferta nu se adreseaza doar constantenilor, ci tuturor celor care se bucura de concediu la malul marii. Astfel, cei care vor sa isi completeze vacanta cu o sesiune de cumparaturi, pe langa preturile speciale, pot castiga si premii estivale. Iubitorii de shopping care achizitioneaza produse in valoare de minimum 200 lei de la magazinele din cadrul mall-ului au sansa sa castige marele premiu de 500 de euro in vouchere de cumparaturi.

In perioada 3 – 5 iulie, impatimitii cumparaturilor au la dispozitie peste 150 de locatii in care isi pot face cumparaturile chiar si la jumatate de pret. City Park Mall va fi astfel, cu siguranta, destinatia preferata de toti cei aflati la malul marii.

In acest moment, City Park Mall se afla in plin proces de dezvoltare. In urma investitiei de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial isi va dubla aproape suprafata inchiriabila si va aduce clientilor sai un cinematograf multiplex cu 10 sali, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum si prima sala de proiectie 4DX din afara Bucurestiului, alaturi de si mai multe branduri celebre de fashion, restaurante a la carte si fast-food, dar si o sala de sport ultramoderna.

Astfel, mall-ul cumparat de fondul de investitii NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, dupa finalizarea lucrarilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogata oferta de cumparaturi si petrecere a timpului liber.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 436

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 1797 zile, 03 Iul. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Constanta
conferin a constan a secrete de familie i traume emo ionale

Conferință Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 26 Iun 2020 - 26 Iun 2020
seminar constan a secrete de familie i traume emo ionale

Seminar Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 27 Iun 2020 - 28 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .