poze miss fashion tv la constanta

Miss Fashion TV la CONSTANTA

Constanta , Constanta. Sâmbătă 30 Aprilie 2011 20:00 - Duminică 1 Mai 2011

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/400

Miss Fashion TV la CONSTANTA

“Miss Fashion TV Constanţa” se va desfăşura pe data de 30 aprilie, de la ora 20.00, la City Park Mall iar şedinţele foto gratuite vor avea loc chiar de 1 Mai, la Palm Beach Hotel din Mamaia.

Peste 5.000 de tinere frumuseţi feminine s-au înscris în Caravana Fashion TV, iar multe dintre acestea au participat deja la evenimentele marca „FTV” din ţară. Competiţia se adresează tinerelor care aspiră la o carieră în fascinanta lume a modei, a filmului şi televiziunii, precum şi celor care îşi doresc să participe la Bucharest Fashion Week, Fashion TV Summer Festival, Miss România, Top Model România, Fashion TV Model Awards sau la evenimentele Fashion TV din întreaga lume. Printre condiţiile impuse de organizatori fetelor care visează la un loc pe podium în cadrul concursurilor Miss Litoral şi Miss România se numără vârsta, cuprinsă între 16 şi cel mult 25 de ani, dimensiunile cât mai apropiate de standardele 90-60-90 şi înălţimea minimă 1,72 m. De asemenea, participantelor la preselecţie li se impune să nu fi pozat sau apărut în pictoriale nud.

În ceea ce priveşte condiţiile de participare la preselecţia pentru Top Model România şi FTV Model Award, vârsta impusă concurentelor este de cel puţin 16 ani, respectiv cel mult 21 ani. Participantele trebuie să aibă măsuri cât mai apropiate de cele de model (filiforme), fiind diferite de cele de „Miss” (90-60-90), iar înălţimea minimă obligatorie este de 1.75 m. Fashion TV oferă numeroase oportunităţi tinerelor talentate, pornind de la o carieră în modelling, până la specializări în machiaj artistic sau management şi PR pentru evenimente de gen.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3470
Cuvinte cheie: Constanta
dragos dimof

Adaugat in urma cu 3329 zile, 26 Apr. 2011

Adaugat de gemeny_photos

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey
Evenimente Create: 82

Alte Evenimente din Constanta
conferin a constan a secrete de familie i traume emo ionale

Conferință Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 26 Iun 2020 - 26 Iun 2020
seminar constan a secrete de familie i traume emo ionale

Seminar Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 27 Iun 2020 - 28 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .