poze miss universe romania 2011 la constanta

Miss Universe Romania 2011 la CONSTANTA

Constanta , Constanta. Sâmbătă 26 Februarie 2011 12:00 - Duminică 27 Februarie 2011

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/500

Miss Universe Romania 2011 la CONSTANTA

Miss Universe Romania pleacă din nou la drum! Cea de-a doua parte a Caravanei „Miss Universe poţi fi chiar tu!” va începe în data de 26 februarie, la Constanţa! Sâmbătă şi duminică sunt aşteptate la City Park Mall of Constanţa, cele mai frumoase şi deştepte dobrogence, care aspiră la titlul suprem al frumuseţii.
„Abia aştept să revenim la Constanţa, întrucât în anii precedenţi acest judeţ a fost foarte bine reprezentat în selecţiile naţioanale. Le-aş aminti pe Roxana Şandru, Roxana Elena Azoiţei şi Daniela Iordan, concurente de care constănţenii ar trebui să fie mândri.” – a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe România. Participantele la preselecţie trebuie să fi împlinit vârsta de minimum 18 ani (până la 1 februarie 2011) şi maximum 26 de ani (împliniţi după data de 1 februarie 2011), să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabilit în România cu cel puţin 6 luni înainte de desfăşurarea selecţiei naţionale. Participantele trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,70 m (fără tocuri) şi măsuri cât mai apropiate de 90 - 60 – 90.
Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt, sau au fost căsătorite, cele care au născut, sau au calitatea de părinte, cele care au intervenit cu ajutorul operaţiilor estetice asupra trăsăturilor corpului şi care au pozat sau apărut în pictoriale nud, topless sau ipostaze indecente (indiferent de conjunctură).
„Din ce în ce mai mulţi părinţi ne contactează pentru a cere detalii legate de preselecţie şi concurs. Unii dintre ei au înţeles chiar să-şi supravegheze îndeaproape fiicele şi aproape săptămânal ne sună şi ne ţin la curent cu progresele făcute de acestea în ceea ce priveşte programul de întreţinere corporală, notele obţinute la şcoală, progresele în învăţarea limbii engleze, lucruri extrem de importante pentru o viitoare câştigătoare a marelui titlu.” a declarat Luminiţa Iordănescu, Director artistic Miss Universe Romania.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 662
Cuvinte cheie: Constanta
dragos dimof

Adaugat in urma cu 3378 zile, 25 Feb. 2011

Adaugat de gemeny_photos

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey
Evenimente Create: 82

Alte Evenimente din Constanta
conferin a constan a secrete de familie i traume emo ionale

Conferință Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 26 Iun 2020 - 26 Iun 2020
seminar constan a secrete de familie i traume emo ionale

Seminar Constanța. Secrete de Familie și Traume Emoționale

Constanta, Constanta. 27 Iun 2020 - 28 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .