poze russian cossack state dance company cea mai buna companie ruseas

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseas

Constanta , Constanta. Duminică 25 Martie 2018 19:00 - Duminică 25 Martie 2018
Casa de Cultura a Sindicatelor.

Categorii: Alte Evenimente

Direct din Moscova, Russian Cossack State Dance Company aduce un spectacol uluitor in Romania, la Constanta, in data de 25 martie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor.

"UITATI de "Riverdance”. Acest grup este mai cel mai bun si fascinant!” scria publicatia “The Scotsman”.
Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., 2018 este anul in care cea mai buna trupa ruseasca din lume va ului publicul din Romania. Pentru doua ore romanii isi vor tine respiratia si vor fie uluit de ceea ce vor vedea pe scena. Portretizarea vietii cazacilor se face prin 9 seturi de costume spectaculoase, muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala, o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru.

Sabiile cazace, tunurile, mustatile, totul este gandit in cel mai mic detaliu, iar ritmurile muzicii live (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia) vor aduce cu sine ritmuri ametitoare si momente de dans unice. De la momente de lupta, la cele de glorie, de iubire si tradare, povestea reala a cazacilor este adusa in prezent cu maiestria ruseasca sub semnatura directorului artistic, Maestru Emerit, Leonid Milovanov.

Biletele sunt disponibile spre vanzare:
Categoria 1 - 200 lei
Categoria 2 - 150 lei
Biletele se vand online prin: Eventim, Bilete.ro, Myticket si Bilet.ro si la casa de bilete ale Casei de cultura a sindicatelor din Constanta
https://www.iabilet.ro/bilete-cazacii-rusiei-compania-de-dans-din-moskova-show-unic-in-lume-30469/
http://www.eventim.ro/ro/artist/cazacii-rusiei-1704/profile.html
https://www.myticket.ro/ro/evenimente/214/cazacii-rusiei-compania-de-dans-din-moskova-23-martie-2018-opera-nationala-iasi.html

Organizator: Mall4art

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1833759570201935

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4202
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

whitestarpr

Adaugat in urma cu 2465 zile, 19 Oct. 2017

Adaugat de WhiteStarPr

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

  • Ai ceva de zis?

    .