poze atingerea senzatiei originare

Atingerea senzatiei originare

Constanta , Constanta. Sâmbătă 19 Octombrie 2013 09:30

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs de masaj terapeutic abdominal (Chi Nei Tsang)

Constanta, sambata 19 octombrie
Pret: 260 lei
Locatia: Hotel Ibis, bd. Mircea cel Batran nr. 39B-41, sala Ovidiu
Inscrieri: Simona Lazar
0766 222 518, 0744 87 93 91
simlazar@yahoo.com

Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia si fondator al scolii de masaj terapeutic abdominal Art&Essence (www.cntschool.com).

"Nici macar atingerea plina de iubire a unei mame nu este Atingerea senzatiei originare™.
"Dorinta mea cea mai profunda este sa le transmit oamenilor atingerea care permite vindecarea spontana. Cred ca modul in care Iisus ii vindeca pe oameni este accesibil fiecaruia dintre noi.
Am avut nevoie de multi ani pentru a invata sa ating intr-un mod foarte bland, neconditionat, si sunt convins ca aceasta calatorie va continua la nesfarsit, ajungand din ce in ce mai profund si din ce in ce mai aproape de acea Atingere a senzatiei originare™ prin care vindeca Iisus. Ma intrebam daca elevii mei vor avea nevoie de ani intregi pentru a invata aceasta atingere – si, din fericire, viata mi-a dezvaluit raspunsul prin intermediul a doua principii...

- Principiul vietii care sustine viata
Imaginati-va ca va aflati in uterul mamei, inconjurat de lichidul amniotic; respirati sangele mamei, va simtiti sustinut si iubit in mod neconditionat. Plutiti intr-o stare de unitate care va aminteste, la nivel fizic, de o stare spirituala si mai profunda in care sunteti una cu totul.
Acum ganditi-va ca sunteti lichidul amniotic. Credeti ca acesta isi spune “Hai sa imbratisez si sa sustin acest copilas”, “Hai sa-l ajut pe acest copil sa se simta bine”, “Hai sa aplic ce am invatat la scoala, eu stiu ce e mai bine pentru acest copil”?
Nu! Lichidul amniotic este viata care sustine viata; el nu isi propune sa faca nimic, insa stie foarte bine cum sa sustina viata in crestere. Toti purtam in noi amintirea acestei stari originare de unitate cu mama noastra, cu viata. Eu o numesc Senzatia Originara. Fiecare celula poarta in ea aceasta amintire, iar cand folosim Atingerea Senzatiei Originare™, vindecarea are loc de la sine.

- Principiul impulsului interior
Toti cei care vor sa-i ajute si sa-i sustina pe altii sunt manati de un impuls interior de a produce o schimbare, de a-si folosi creativitatea pentru a se conecta la viata, de a-i sprijini si indruma pe ceilalti folosindu-si aptitudinile pentru care au muncit, uneori, timp de ani intregi.
Observati paradoxul? Sa-i sustinem pe altii in mod neconditionat, asemenea lichidului amniotic, iar in acelasi timp sa respectam inocenta acestui impuls interior. Un practicant care vrea sa atinga in acest fel trebuie sa devina “viata care sustine viata”. Daca se simte separat de viata, atunci nu va folosi Atingerea senzatiei originare™.
Cum sa actionezi fara a actiona si sa devii viata care sustine viata? Atingerea senzatiei originare™ raspunde la ambele intrebari si este directia in care a evoluat munca mea in domeniul masajului terapeutic abdominal. Este cel mai interesant lucru pe care l-am descoperit pana acum si imi pare foarte bine ca pot sa vi-l impartasesc."

Mai multe detalii: http://andrewfretwell.com/ai1ec_event/original-feeling-touch-oft-in-constanta-romania/?instance_id=228

Pret bilet: 260 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 715
Cuvinte cheie: Constanta
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3844 zile, 16 Oct. 2013

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .