poze creatia constienta de posibilitati 26 octombrie 2013 constanta

Creatia Constienta de Posibilitati- 26 octombrie 2013, CONSTANTA

Constanta , Constanta. Sâmbătă 26 Octombrie 2013 10:30 - Sâmbătă 26 Octombrie 2013
-

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/25

Un workshop de o zi, cu Dr Nicoleta Svârlefus, recomandat atat celor care fac primii pasi in explorarea sinelui, cat si celor care au pornit deja in aceasta calatorie. O experienta profund transformatoare, care reseteaza convingerile si ofera o noua perspectiva asupra vietii, dezvaluind si generand un spatiu infinit de posibilitati.

Daca ai deseori senzatia ca te invarti in cerc, repetand pe banda rulanta experiente si ajungand mereu in acelasi punct, este pentru ca faci lucrurile la fel, iei decizii dintr-un spatiu de falsa siguranta, raportandu-te la trecut si repetandu-l.

Cum sa te dai la o parte din calea ta!

La acest workshop, inveti sa stai in momentul prezent, sa creezi brese in fluxul mental, accesand astfel puterea interioara si libertatea de a alege in orice moment doar ceea ce este in acord cu cine esti. Afli cum poti sa te impaci cu alegerile trecute, sa te plasezi in centrul fiintei tale, sa creezi cu putere si claritate, posibilitati noi.

Practicam prezenta, invatam sa ne detasam de povesti, sa renuntam la compromisurile consumatoare de energie si putere, sa eliberam tiparele vechi, sa vindecam focarele cronice emotionale, pentru a ne putea crea constient realitatea folosind resursele infinite care ne stau mereu la dispozitie asteptand sa ne serveasca. Primesti instrumente care te ajuta sa faci alegeri dintr-un spatiu de putere si libertate, generand solutii si rezultate dincolo de ceea ce crezi ca e posibil.

Daca faci ce ai mai facut, o sa ai ce ai mai avut. Daca facem mereu aceleasi alegeri, pastram obiceiurile, persistam in tipare de gandire si actiune, de fapt reciclam mereu trecutul si obtinem permanent aceleasi rezultate.

Instrumente ale vindecarii si transformarii: prezenta, acceptare, responsabilitate, recunostinta, iertare, iubire. Si nu numai...

Pe toate acestea le vom dezvolta si practica impreuna. Vom invata sa ne dam la o parte din calea noastra si din calea lui Dumnezeu, dizolvand barierele mentale si resentimentele, debarasandu-ne de balastul trecutului si eliberand tipare vechi de decizie si actiune. Invatam sa ne plasam dincolo de limitari, puncte de vedere rigide, prejudecati si temeri, astfel incat sa cream si sa dezvoltam permanent constiinta abundentei interioare si exterioare.

Daca e momentul pentru mai multa constienta in viata ta, daca vrei sa descoperi mai mult din ce este posibil sa creezi pentru tine, esti gata sa primesti mai mult, acest workshop poate fi o alegere inspirata pentru tine.

Mai multe detalii: http://www.astrocafe.ro/articole/evenimente-18/articol-creatia_constienta_de_posibilitati_26_octombrie_2013_constanta-3552

Pret bilet: 210 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 698

Eveniment postat de organizator

nico

Adaugat in urma cu 3843 zile, 15 Oct. 2013

Adaugat de Leaua

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .