poze hai la scoala in galeria real constanta

Hai la scoala in Galeria Real Constanta

Constanta , Constanta. Sâmbătă 22 Septembrie 2012 10:30 - Sâmbătă 22 Septembrie 2012
Blvd. Aurel Vlaicu nr. 168,Soseaua Mangaliei, Nr.195 A

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 20/300

Sambata 22 septembrie intre orele 10:30 -17:30 va asteptam in Galeria Real cu un eveniment pentru copii. Participa impreuna cu copilul tau la evenimentul "Hai la scoala" si te asteapta o multime de surprize.

In 22 septembrie 2012, orele 10:30-17:30 Galeria Real organizeaza evenimentul “Hai la scoala!”, in Bucuresti (Berceni si Pallady), dar si in marile orase din tara : Arad, Baia Mare, Constanta (Sud si Nord), Cluj, Deva, Galati,Oradea( Sud si Nord), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (Sud si Nord).
Copiii participanti la evenimentul Hai la scoala! vor petrece o zi de scoala distractiva in care vor asculta povesti interesante,vor colora si se vor distra impreuna cu prietenii lor.

La eveniment sunt asteptati toti parintii si copiii care doresc sa petreaca o zi cu cea mai lunga recreatie din acest an scolar la Scoala Vesela
Pe parcursul evenimentului pe copii ii asteapta o multime de concursuri , jocuri si multe surprize.

„Hai la scoala!” este ocazia perfecta, sa le aratam copiilor nostri lucrurile interesante, care le pot afla la scoala intr-o modalitate vesela si relaxata.Copiii pun mereu intrebari de genul Ce este acesta? si De ce se intampla asa? iar evenimentul Hai la scoala ii va ajuta sa afle cateva din raspunsurile, care le au si sa priveasca scoala cu placere.Va asteptam sa petreceti impreuna cu Galeria Real inceputul scolii si sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna cu copiii nostri” a declarat Ioana Pasca, director marketing Galeria Real.

Evenimentul este organizat de Galeria Real impreuna cu Agentia High Level si sustinut de partenerii sai : Bic, Banca Feroviara, Editura Rao, Reinert, Radio ProFM si Gradinita Start

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1028

Eveniment postat de organizator

high level

Adaugat in urma cu 4290 zile, 21 Sep. 2012

Adaugat de High Level

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

  • Ai ceva de zis?

    .