poze dieta raw vegan noul trend al verii pe litoralul romanesc

Dieta Raw Vegan, noul trend al verii pe litoralul românesc

Constanta , Constanta. Luni 23 Iunie 2014 19:00
Str. Adamclisi nr. 1E

Categorii: Inaugurari , Petreceri

Dieta Raw Vegan, noul trend al verii pe litoralul românesc

Turiștii care vor ajunge pe litoralul românesc în această vară vor fi întâmpinați de restaurante cu o nouă surpriză în materie de alimentație. Este vorba de Raw Vegan, o “găselniță” occidentală, devenită un fenomen în întreaga lume și care presupune alimentație pe bază de alimente crude, negătite termic.
Numită de specialișții în nutritie “curentul alimentației vii”, dieta Raw Vegan este recomandată în special pentru persoanele cu hipertensiune arterială și astm, ajută la detoxifierea organismului (ficat, rinichi și colon), îmbunățește sistemul imunitar și este foarte eficient în bolile cardiovasculare, cancer și maladii cerebrale.
Evenimentul care va deschide moda Raw Vegan pe litoralul românesc va avea loc luni, 23 iunie 2014, începând cu ora 19.00, la Restaurant Integra și îi va avea ca invitați pe Alec Blenche, consilier în alimentație și stil de viață sănătos, Virgiliu Stroescu, medic endocrinolog și specialist în alimentație sănătoasă și Ștefan Niță, chef Raw Vegan. La eveniment participă și reprezentanți ai Asociației Naționale Cultural-Artistice “Total Dance Center”, organizatorii campaniei naționale umanitare “Dăruiește bucurie”, care salută ideea îmbinării unei nutriții corecte cu sportul și mișcarea, în scopul unui stil de viață sănătos și a longevității vieții.
“Ne bucurăm să aducem moda Raw Vegan la Constanța. Mulți prieteni de-ai mei din străinătate mi-au recomandat să aducem acest meniu pe litoralul românesc deoarece în Vest a devenit un adevărat fenomen. Personal l-am încercat și sunt foarte mulțumit de efectele dietei Raw Vegan”, declară Gabriel Bajdechi, managerul Restaurantului Integra din Constanța.
"Este minunat că avem posibilitatea de a introduce în Constanța un meniu raw vegan gourmet, un meniu atât gustos dar și foarte sănătos. Sperăm, astfel, că din ce în ce mai mulți constănțeni să aibă acces la acest stil de alimentație și la beneficiile pe care le aduce", declară consilierul în nutriție Alec Blenche.
Taxa de participare la eveniment este de 150 de lei, taxă în care este inclusă și o masă în stil raw vegan pentru cei prezenți.

Mai multe detalii: http://www.laintegra.ro

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1565

Eveniment postat de organizator

tasente tashy

Adaugat in urma cu 3459 zile, 17 Iun. 2014

Adaugat de Tashy12587

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Constanta
craciun vienez la constanta

Craciun Vienez la Constanta

Constanta, Constanta. Luni 11 Decembrie 2023
concert direc ia 5 constan a

Concert Direcția 5 Constanța

Constanta, Constanta. Miercuri 14 Februarie 2024
targul de craciun din constan a 2023

Târgul de Crăciun din Constanța 2023

Constanta, Constanta. 30 Nov 2023 - 27 Dec 2023
concert alternosfera la constan a

Concert Alternosfera la Constanța

Constanta, Constanta. Vineri 22 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .