poze spartan deschide al 32 lea restaurant in maritimo din constanta

Spartan deschide al 32-lea restaurant in Maritimo din Constanta

Constanta , Constanta. Marţi 11 Aprilie 2017 15:00 - Marţi 11 Aprilie 2017
B-dul Aurel Vlaicu, Nr. 220

Categorii: Inaugurari

Numar min/max participanti: 0/100000000

Lantul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continua procesul de extindere, prin deschiderea unei unitati in cel mai mare centru comercial din Constanta, Maritimo Shopping Center. Restaurantul a fost inaugurat vineri, 7 aprilie, in urma unei investitii de 90.000 de euro si a inregistrat circa 1.500 de clienti si vanzari in valoare de aproximativ 7.000 de euro, in primul weekend de functionare. Acesta este primul restaurant deschis in Constanta si cel de-al 32-lea din cadrul lantului, la nivel national.

Cea mai noua unitate Spartan si-a asteptat clientii cu produsele care au consacrat deja aceasta marca in toata tara: souvlaki pregatit dupa reteta proprie, precum si restul meniurilor servite alaturi de pyta proaspata, preparata in fata clientilor, si sosuri pregatite din ingrediente naturale.

Restaurantul ocupa o suprafata de 120 de m2, in zona de vizibilitate maxima a food-court-ului, in imediata vecinatate a KFC-ului, si are 20 de angajati. Cu ocazia inaugurarii celei de-a douasprezecea unitati proprii, Spartan a lansat promotii si oferte speciale la meniurile Gyros si Souvlaki, care vor continua toata luna aprilie. Clientii Spartan se vor putea bucura saptamanile urmatoare si de alte evenimente care marcheaza inaugurarea, printre care un concurs de skandenberg la care va fi prezent si Bogdan Stoica, campion mondial in K1.

„Ne-am dorit de mult timp sa deschidem o unitate Spartan si in Constanta, pentru ca este unul dintre cele mai importante orase din tara, atat din punct de vedere economic, cat si ca marime. Am studiat cu atentie mai multe optiuni si am ales Maritimo Shopping Center datorita mixului excelent de chiriasi, a vadului comercial bun si, nu in ultimul rand, a echipei de aici, care ne-a facut o impresie excelenta inca de la inceput. Strategia Spartan de extindere in centrele comerciale din toate marile orase ale Romaniei nu putea ocoli Constanta si suntem incantati ca am inaugurat aceasta unitate chiar inaintea debutului sezonului estival”, a declarat Anisoara Bataiosu, Director General Strong MND Corporation S.R.L., compania care detine franciza Spartan.

Vanzari in crestere cu 70% in perioada sezonului estival. Cifra de vanzari prognozata pentru primul an de activitate a Spartan-Maritimo este de 500.000 de euro, cu o crestere estimata la 70% in perioada sezonului estival, cand in Constanta vin turisti din toata tara. Reprezentantii Spartan cred ca gustul deosebit, precum si accentul pus pe componenta de sanatate sunt ingrediente care vor avea succes pe piata constanteana.

“Stim ca avem de-a face cu un public destul de pretentios si care are foarte multe variante din care sa aleaga, data fiind multitudinea de restaurante cu servire rapida deschise aici. Suntem insa foarte optimisti ca oferta noastra bazata pe meniuri de inspiratie greceasca, compuse din preparate de calitate premium, va fi apreciata. Carnea pe care o folosim provine de la animale crescute in conditii optime si hranite natural, in ferma noastra de langa Bucuresti. Toate legumele care intra in compozitia sosurilor sunt proaspete si aduse de la furnizori atent verificati, iar ouale pe care le folosim sunt de la gaini crescute la sol si sunt folosite pentru sosuri, precum si pentru meniurile de mic dejun, care vor fi servite in toate restaurantele noastre in scurt timp. Sunt convinsa ca efortul sustinut pe care-l depunem pentru a mentine cele mai inalte standarde de calitate, va da roade si in Constanta!”, a adaugat Anisoara Bataiosu.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 32 de restaurante, dintre care 12 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt si Constanta.

Cifra de afaceri inregistrata de lantul de restaurante Spartan la finalul anului 2015 a fost de aproximativ 12 milioane de euro. In cele 32 de unitati din cadrul retelei lucreaza peste 650 de oameni. Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala, in provincie, dar si in afara granitelor Romaniei. Planurile sale de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1265
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2534 zile, 11 Apr. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert iris

Concert Iris

Constanta, Constanta. Sâmbătă 23 Martie 2024
comedia divor in ziua nun ii

Comedia „Divorț în ziua nunții”

Constanta, Constanta. Marţi 19 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .