poze cursuri de vara 2014 pentru copii i adole cen i in constan a
poze cursuri de vara 2014 pentru copii i adole cen i in constan a poze cursuri de vara 2014 pentru copii i adole cen i in constan a

Cursuri de vară 2014 pentru copii și adoleșcenți în Constanța

Constanta , Constanta. Sâmbătă 21 Iunie 2014 00:45 - Sâmbătă 23 August 2014

Categorii: Jocuri si Concursuri

Pentru a oferi un timp de calitate copiilor, organizăm în perioada 21 iunie- 23 august cursuri pentru copii și adoleșcenți, care au ca scop dezvoltarea lor armonioasă, integrarea și socializarea în grupul de egali.

Elena Iamandi, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ ține cont de vacanța copiilor și propune câteva alternative de petrecere a timpului liber de calitate pentru copii și adoleșcenți.

1. Activități outdoor (activități în aer liber);
2. Curs de bune maniere;
3. Cursuri de creație;
4. Cursuri de dezvoltare personală;

Cursurile se adresează copiilor între 4-18 ani și se desfășoară în perioada 21 iunie-23 august.
Întâlnirile au loc odată pe săptămână și durează 2 ore. La cerere se pot face și două întâlniri într-o săptămână.

Program cursuri:
1. Outdoor: Marți Sâmbătă 9:00-11:00
2. Curs de bune maniere: Miercuri 9:00- 11:00
3. Cursuri de creație: Vineri 17:00- 19:00
4. Cursuri de dezvoltare personală: Joi. 17:00-19:00

Valoarea cursurilor:
1. Activități outdoor (activități în aer liber) 40 lei întâlnire/ 160 lei lună (4 întâlniri)
2. Curs de bune maniere și etichetă: 40 lei întâlnire/160 lei lună (4 întâlniri)
3. Cursuri de creație: 35 lei întâlnire / 140 lei lună (4 întâlniri)
4. Cursuri de dezvoltare personală: 35 lei întâlnire / 140 lei lună (4 întâlniri)


Se poate participa la unul sau mai multe cursuri în funcție de nevoile dumneavoastră și ale copiilor.
Înscrierile se fac la numerele de tel: 0726 944 677 sau 0761 627 249, sau la adresa cabinetului de psihologie, situat în Constanța, str. Al. Pușkin, nr 10 bis, interfon 5 (Zona Casa Căsătoriilor).

Locurile sunt limitate, rezervarea locurilor se face în urma înscrierilor.

Activitățile outdoor oferă posibilitatea contactului direct cu mediul și protecția mediului. Oferă o sursă puternică de învățare, datorită mediului relaxant, liber, fără constrângerea ”celor 4 pereți ai încăperii”. Dezvoltă spiritul de echipă, oferă nenumărate beneficii fizice, emoționale, mentale, care asigură bunăstarea participanților.


Beneficiile activităților outdoor pentru participanți:
Dezvoltarea abilităţilor socio-personale: îmbunătăţirea muncii în echipă, îmbunătăţirea relaţiilor sociale, dezvoltarea competenţelor de conducere, etc
Dezvoltarea abilităţilor de management: organizare, coordonare, evaluare
Oferirea unui cadru stimulativ de învăţare

Un aspect important al activităților outdoor este acela că poate contribui la creşterea nivelului de bunăstare al participanților; pe langă nevoile de bază ale unei persoane, există şi o serie de nevoi la care activitatea outdoor poate răspunde şi anume: nevoia de a fi respectat, inclus social, de a fi activ şi responsabil, nevoia de a te simţi în siguranţă.

Bunele maniere.Atunci când dorim să le transmitem copiilor regulile de comportament civilizat, într-o societate aflată într-o continuă schimbare, cum este societatea noastră putem avea surprize, trăim într-o societate multietnică, iar adesea nu mai suntem siguri de regulile care trebuie învățate și când anume trebuie învățate. Plus că astăzi, regulile de bune maniere, nu reprezintă o listă plictisitoare de comportamente, care ascund sentimente agresive sub voalul convențiilor, nici un instrument pentru a consolida supremația unei clase sociale asupra alteia, și nici măcar un manual de fraze preconcepute, ci o etică a concretului, centrată pe manifestările cotidianului, o cale de a fi în acord cu noi înșine și de a acorda o atenție autentică nevoii celuilalt.

Obiectivul urmărit de acest curs, este de a oferii copiilor și adoleșcenților, niște principii comportamentale de bază, ca expresie a autentică a atenției, în ceea ce îl privește pe el însuși și pe ceilalți. Astfel, copilul va învăța o limbă universală, care îi permite să se simtă în largul său în orice situație. Ceeea ce vrem noi să învățăm copii este cum să-i respecte pe ceilalți, fără a se nega pe sine.

Copii vor învăța că anumite lucruri nu se fac, nu pentru că le-o spunem noi, ci pentru că ar produce rău celorlalți. Îi deranjează pe mama sau pe tata, le dăunează chiar lor, copiilor în cauză. Aceste înțelesuri interiorizate îi vor ajuta pe copii să crească cu întrebându-se: ”Poate acest comportament îl va deranja pe..?” Lăsați de capul lor, nu știu cum să-și canalizeze propriile energii, se simt neglijați și printr-un comportament adeseori contravențional și provocator, încearcă să atragă atenția celor care îi îngrijesc.

Creativitatea exprimată într-o atmosferă securizantă, stimulează exprimarea potențialului creativ. Încurajarea inițiativelor copilului, a inginiozității, și a curiozității sale, favorizează creșterea încrederii în sine, oferă ocazii copilului de a lua singur decizii.
Îmbinarea materialelor, a culorilor, texturilor, ajută copii să-și dezvolte atenția, răbdarea, spiritul de observație, gustul estetic și de fantezie, cât și ale calități, care deschid, cale către creație.
Creativitatea nu este doar pentru genii și artiști. Creativitatea mentală este naturală la toții copii dar, o pierdem când creștem și devenim adulți. Studiile susțin că există o legătură strânsă între succesul în viață, fericire și creativitate.

Dezvoltarea personală înclude activități și experiențe care au ca scop final de a îmbunătății starea de conștiință, dezvoltarea talentelor, abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuie la realizarea aspirațiilor și viselor personale.
Într-un astfel de grup copiilor li se oferă posibilitatea de a-și depăși limitările emoționale, de a-și îmbunătății capacitatea e inițiere și de menținere a unor relații asertive și emaptice, de a crește autocontrolul, de a-și perfecționa abilitățile de socializare.

Înscrierile se realizezază telefonic la numerele de telefon: 0726 944677 sau 0761 627 249.
Copii din aceași familie beneficiează de reducere de 20 % fiecare.

Mai multe detalii: http://www.romedic.ro/iamandi

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1976
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

elena iamandi

Adaugat in urma cu 3608 zile, 07 Iun. 2014

Adaugat de Elena Iamandi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .