poze strongman mamaia 2017

Strongman Mamaia 2017

Constanta , Constanta. Sâmbătă 12 August 2017 17:00
Piateta Perla Mamaia, Constanta

Categorii: Jocuri si Concursuri

Asociatia Sportiva "Omul de fier" in parteneriat cu Asociatia Litoral - Delta Dunarii, organizeaza cea de-a 7-a editie a competitiei anuale, devenita traditie in statiunea Mamaia, STRONGMAN MAMAIA 2017 !!!

Competitia va avea loc pe data de 12 august 2017, in statiunea Mamaia, zona - Piateta Perla (acelasi loc unde s-au desfasurat si editiile nr. 5 si 6), cu incepere de la orele 17.

Asa cum v-am obisnuit din editiile precedente, conceptul acestei competitii este acela de a desemna cel mai puternic om din Romania, prin 5 probe de forta care au un grad de dificultate ridicat fata de cele cum se mai vad prin celelalte competitii nationale.
Intentia acestei competitii este aceea de a pregati sportivii romani pentru nivelul competitional international, unde greutatile din probe au crescut considerabil. Din cauza faptului ca pe plan national s-a stagnat evolutia ca si grad de dificultate al acestui sport, o mare parte din anii de existenta ai strongman-ului in tara noastra, Strongman Mamaia a preluat initiativa de a incerca sa mareasca nivelul competitional national prin marirea greutatilor de la an la an, lucru care s-a demonstrat inca din anul 2013, pana in anul anterior cand putem spune ca s-a apropiat considerabil de nivelul competitional mondial. Anul acesta se va merge pe aceeasi intentie si principiu, si vor exista si in aceasta competitie, greutati care se folosesc in competitiile internationale de azi.
Dorim sa gasim cat mai multi sportivi care sa se testeze pe acest nivel ridicat de competitie si astfel sa putem initia mai multe sperante in acest sport pentru competitiile internationale.
Pentru Strongaman Mamaia, orice sportiv roman (profesionist) inscris in aceasta competitie, E UN CAMPION din start!
Ne dorim sa avem cat mai multi sportivi romani profesionisti in aceasta competitional! Spectaculozitatea incercarii acestor colosi de a ridica greutati inumane, va fi garantat fara egal in aceasta tara.
Asadar, nu ratati cea mai frumoasa competitie de Strongman din Romania si speram sa ne bucuram de prezenta unui public si mai mare ca cel absolut extraordinar din 2016!
De-asemenea, nu ratati suprizele pe care vi le-am pregatit pentru pauzele dintre probe! Nume sonere, voie buna si FORTA !!!

CINE ESTE CEL MAI PUTERNIC ROMAN ???

Pentru detalii privitoare la competitie, probe, greutati etc, puteti lua legatura cu Dl. Jean Beldescu (facebook).

Pentru detalii in vederea unei posibile colaborari, contactati-ne la adresa de e-mail: omul_de_fier@yahoo.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1156
Cuvinte cheie: Constanta
lavi

Adaugat in urma cu 2473 zile, 13 Iul. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .