poze concert caritabil mircea baniciu

Concert caritabil Mircea Baniciu

Constanta , Constanta. Duminică 10 Decembrie 2017 20:00 - Duminică 10 Decembrie 2017
Club Doors

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 150/150

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Mircea Baniciu, duminica10 decembrie 2017, orele 20, în Club Doors Constanţa. Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţă melancolici.

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Mircea Baniciu, duminica10 decembrie 2017, orele 20, în Club Doors Constanţa.
Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul,care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţă melancolici.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansând hituri nemuritoare. Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după '90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Concertul din 10 decembrie va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strângerea de fonduri pentru utilirea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Albatros" din Constanţa. Finanţarea obţinută în urma concertului va servi la utilarea unei săli de muzică, cât şi la achiziţionarea altor materiale necesare în terapiile ce vizează integrarea profesională şi socială. O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce oferă terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilităţi.
Campania "Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de cinci ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei "Music for Autism" este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0763.661622

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/298252630670502/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 617
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Constanta

Eveniment postat de organizator

negutu veronica

Adaugat in urma cu 1893 zile, 03 Dec. 2017

Adaugat de veronica.negutu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

  • Ai ceva de zis?

    .