poze concert caritabil mircea vintila si trupa brambura

Concert caritabil Mircea Vintila si Trupa Brambura

Constanta , Constanta. Duminică 3 Decembrie 2017 20:00 - Luni 4 Decembrie 2017
Doors Club str Traian nr.6

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 100/150

Duminică, 3 decembrie 2017, ora 20.00, cunoscutul interpret de muzică folk, Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un eveniment de excepție organizat în Doors Club, în cadrul campaniei "Music for Autism". Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor publicului care ştie să preţuiască acest gen muzical.

Duminică, 3 decembrie 2017, ora 20.00, cunoscutul interpret de muzică folk, Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un eveniment de excepție organizat în Doors Club, în cadrul campaniei "Music for Autism".
Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor publicului care ştie să preţuiască acest gen muzical.
Cele mai cunoscute piese, dar și cele mai noi compoziții marca Mircea Vintilă pot fi ascultate, duminică, 3 decembrie 2017, de la ora 20.00, la Doors Club. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări”, „Musette” sunt numai câteva dintre cantecele care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să fiţi melancolici.
Mircea Vintilă îi va avea alături, pe instrumentiştii din trupa Brambura în acest spectacol ce marchează al cincilea an consecutiv în care cantautorul revine, în miez de noiembrie, pe scena din Doors Club Constanta.

Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilitati, s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanta şi la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul Campaniei " Music for Autism" este de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa..

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatură-te Campaniei "Music for Autism"!!!

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului Doors de pe strada Traian, nr. 68A.
Rezervări: 0763 661 622.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1938986633022280/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 823
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

negutu veronica

Adaugat in urma cu 2317 zile, 24 Nov. 2017

Adaugat de veronica.negutu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .