poze concert caritabil timpuri noi la constanta

Concert caritabil Timpuri Noi la Constanta

Constanta , Constanta. Duminică 16 Martie 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Doors din Constanta

Duminica, 16 martie, Trupa Timpuri Noi concerteaza pe scena Clubului Doors, pentru a doua ora in Campania Music for Autism.

Proiectul “Music for Autism” a debutat in octombrie 2012, scopul acestei campanii este de a aduce la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor. in acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, in ideea de a intelege ca o persoana cu autism sau cu orice dizabilitate se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolare si marginalizare.

Constantenii si nu numai, au putut sprijini copiii cu dizabilitati prin participarea la evenimentele organizate in Club Doors. Incasarile din vanzarea biletelor pentru aceste evenimente s-au constituit in donatii pentru acestia.

Prima editie a campaniei “Music for Autism” s-a desfasurat in perioada octombrie 2012 - mai 2013 si s-a bucurat de un success neasteptat, datorat numarului mare de artisti deschisi catre aceasta colaborare si publicului extrem de receptiv. Astfel, copiii autisti din Constanta au fost sprijiniti de: White Nights Band, Timpuri Noi, Florin Chilian, Vita de Vie, White Walls, Desant si Ada Milea, Berti Barbera, etc.

Deoarece Campania “Music for Autism” s-a dovedit a fi de success in prima editie, organizatorii au decis sa continue acest proiect cu scopul de a implementa noi programe pentru copiii cu cerinte educationale speciale, extinzand aceasta campanie asupra copiilor cu diverse dizabilitati din Constanta.

Fondurile stranse in urma acestei noi etape a proiectului “Music for Autism” va ajuta la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” Constanta. De asemenea, o parte din fondurile adunate vor fi donate Asociatiei Hipoterapia.

Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 619
popadriana

Adaugat in urma cu 3692 zile, 12 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .