poze concert caritabil zdob si zdub

Concert caritabil Zdob si Zdub

Constanta , Constanta. Duminică 19 Noiembrie 2017 20:00 - Luni 20 Noiembrie 2017
Fratelli Constanta

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 300/0

Duminica, 19 noiembrie, ora 20:00, te asteptam alaturi de noi la concertul caritabil sustinut de Zdob si Zdub in Fratelli Constanta, parte a campaniei Music for Autism!

Duminica, 19 noiembrie, ora 20:00, te asteptam alaturi de noi la concertul caritabil sustinut de Zdob si Zdub in Fratelli Constanta, parte a campaniei Music for Autism!

Desi nu mai necesita nicio introducere, in cateva cuvinte, Zdob și Zdub, formatie de rock alternativ din Republica Moldova, a luat nastere în 1994 la initiativa unui grup de prieteni, iar astazi se bucura de milioane de fani in toata lumea. Palmaresul trupei include atat participarea la doua editii Eurovision, cat si participari in concerte cu formatii si artisti de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals, Linkin Park etc.

Dupa seria de proiecte de succes derulate inca din 2012, Campania “Music for Autism” isi propune strangerea de fonduri din vanzarea de bilete la concerte cu artisti de renume, pentru amenjarea unei sali de muzica pentru copii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta. https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Asadar, duminica, dansam si cantam alaturi de Zdob si Zdub in Fratelli Constanta!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/353216751756687/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 559
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Constanta

Eveniment postat de organizator

negutu veronica

Adaugat in urma cu 1911 zile, 10 Nov. 2017

Adaugat de veronica.negutu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

  • Ai ceva de zis?

    .