poze guess who un anonim celebru constan a

Guess Who - Un Anonim Celebru (Constanța)

Constanta , Constanta. Sâmbătă 21 Octombrie 2017 22:00
Goblin Constanta, Mamaia nr. 155

Categorii: Muzica si Concerte

După lansarea celui de-al treilea album solo și a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” și „Cupidon”, în această toamnă, Guess Who va începe un turneu național de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

Turneul va debuta pe data de 5 octombrie la Timișoara și se va încheia pe data de 10 noiembrie la Arenele Romane, în București.

Show-ul va fi unul plin de energie, pe durata căruia veți putea asculta în varianta live band atât piesele de pe cel mai nou album Guess Who, cât și hiturile lansate de-a lungul anilor. Dupa concert, intrarea va fi LIBERA si party-ul va continua in binecunoscutul Goblin Style cu DJ OldSkull!!

Prețul unui bilet pentru concertul din Constanța este 25 lei, în avans prin rețeaua www.iabilet.ro sau în seara evenimentului, la intrarea în Club Goblin.

Pe durata concertului de lansare, Guess Who va fi însoțit pe scenă de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape).

„Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who și este disponibil începând din luna mai a acestui an. Materialul poate fi găsit în format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile, precum și descărcat din iTunes sau Google Play. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.

Te așteptăm la concertul de lansare „Un Anonim Celebru”!

*Minorii cu vârsta sub 18 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

Rezervari si info: 0775.325.008

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 294
Cuvinte cheie: Constanta
lavi

Adaugat in urma cu 1089 zile, 08 Oct. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Constanta
cucere te filosofia

Cucerește Filosofia

Constanta, Constanta. Marţi 6 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .