poze jazz concert madalina petre alex man in broadway legendary consta

Jazz Concert-Madalina Petre&Alex Man in Broadway&Legendary Consta

Constanta , Constanta. Joi 15 Ianuarie 2015 20:30
Broadway&Legendary, B-dul Mamaia nr.335A(pasarela Sat Vacanta)

Categorii: Muzica si Concerte

Jazz Concert ! Madalina Petre si Alex Man se intalnesc pe scena din Broadway&Legendary joi 15 ianuarie, incepand cu ora 20:30. Pret bilet 20 Ron. Rezervari 0733 144544 Broadway&Legendary se afla pe B-dul Mamaia nr.335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.

Repertoriul lor da startul Jazz-ului din Noul An: standarde, bossa nova si blues vor completa peisajul musical de la malul marii in cafeneaua ce v-a obisnuit inca din vara cu bunul gust al jazz-ului.
Jazz Concert este intalnirea calda a zambetelor voastre cu armoniile noastre.

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitski" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex MAN este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat activ în proiectul Brazilian Like Duo alaturi de Gabriela Costa.

Mădălina Petre studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti si ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale.Participarea la programe muzicale precum: `Keep an Eye on Summer Jazz School` în Amsterdam, Olanda, Festivalul Icon Arts în Sibiu, Scoala de vara de Jazz de la Sfantu Gheorghe si Concertele de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică editiile 2013 si 2014 din Targu Mures, unde a lucrat cu profesori precum: Deborah Carter, Claron McFadden, Francien van Tuinen, Maartje Meijer, Mircea Tiberian, Luiza Zan, Ioan Betch, Linda Kovacs, Kazai Agi, Juhasz Gabor, Bogothy Adam Viktor, Toth Viktor si Antal Pusztai, au adus dupa sine perfectionarea si maturizarea vocalistei.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1602810933281168/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 734

Eveniment postat de organizator

broadwaycafe

Adaugat in urma cu 3362 zile, 13 Ian. 2015

Adaugat de cafeneauabroadway

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 45

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .