poze filmul the box cutia la constanta

Filmul "The Box / Cutia" la Constanta

Constanta , Constanta. Marţi 29 Decembrie 2009 17:15
CityPlex, Constanta

Categorii: Spectacole si Filme

Ce-ar fi dacă ţi-ar da cineva o cutie cu un buton, care, odată acţionat, ţi-ar aduce un milion de dolariă dar simultan, ar lua viaţa unei persoane pe care nu o cunoşti? Ce-ai face? Şi care ar fi consecinţele?

Este anul 1976. Norma Lewis (CAMERON DIAZ) este profesoară la un liceu particular, iar soţul ei, Arthur (JAMES MARSDEN) este inginer la NASA. Sunt, în toate privinţele, un cuplu al clasei mijlocii, ce trăieşte o viaţă obişnuită într-o suburbie, împreună cu fiul loră până când, un tip misterios, cu o faţă oribil desfigurată apare la uşa lor (FRANK LANGELLA) şi le face o propunere: cutia.
Având numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma şi Arthur se confruntă cu o dilemă morală. Curând, cei doi descoperă că ramificaţiile deciziei lor sunt imposibil de controlat şi că se extind asupra propriei lor vieţi şi destin.
"The Box" are la bază o povestire clasică "Button, Button" de Richard Matheson. A fost adaptată pentru ecran şi regizată de Richard Kelly, al cărui film SF "Donnie Darko" a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la câteva festivaluri în jurul lumii şi a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu.

Regia: Richard Kelly

Durata filmului este de 115 minute.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 628
Cuvinte cheie: Film , cutia , 2009 , constanta , Evenimente Constanta
marcel s

Adaugat in urma cu 3875 zile, 28 Dec. 2009

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Constanta
scoala de numerologie romeo popescu

SCOALA DE NUMEROLOGIE - Romeo Popescu

Constanta, Constanta. 2 Sep 2020 - 2 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .